• BIST 8992.5
  • Altın 2299.076
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.0632
  • İzmir 23 °C

Tchibo ile Bahar Önce Evinize Geliyor!

Tchibo ile Bahar Önce Evinize Geliyor!
TCHİBO İLE BAHAR ÖNCE EVİNİZE GELİYOR!

Tchibo, “Baharı Evinize Taşıyın”  koleksiyonuyla herkesi, baharın neşesini evlere taşımaya davet ediyor. Baharın ferah kokusunu, renklerini ve enerjisini evinin her köşesinde hissetmek isteyenler için özel olarak tasarlanan doğa dostu Tchibo ürünleri, 5 Nisan Çarşamba gününden itibaren www.tchibo.com.tr internet mağazasında ve tüm Tchibo mağazalarında takipçilerini bekliyor.

Her hafta birbirinden farklı, şık ve fonksiyonel ürünlerini takipçileriyle buluşturan Tchibo, 5 Nisan Çarşamba gününden itibaren “Baharı Evinize Taşıyın” temalı ürünlerini takipçilerinin beğenisine sunuyor. Organik pamuklu, çiçek desenli, doğa dostu nevresimlerden, sofranıza baharın neşesini getiren mutfak malzemeleri ve aksesuarlarına dekorasyona ferahlık katacak birbirinden şık ürünler, 5 Nisan Çarşamba gününden itibaren Tchibo’da, evlerini baharla birlikte renklendirmek isteyenleri bekliyor.

EVİNİZE ÇİÇEK AÇTIRAN DOĞA DOSTU TCHİBO ÜRÜNLERİ

Tchibo’nun organik pamuklu*, doğa dostu tekstil ürünleri, tüketicileri baharın ferahlığı ve coşkusuyla buluşturuyor. Sürdürülebilir kaynaklardan elde edilen ürünler ile bilinçli tüketiciler baharın enerjisini ve doğallığını evlerinin her köşesinde hissediyor. 

Tchibo’nun “Baharı Evinize Taşıyın” temalı ürünleri, 5 Nisan tarihinden itibaren tüm Tchibo mağazalarında, www.tchibo.com.tr internet mağazasında ve 444 28 26 telefonla sipariş hattında, baharı evlerinde de doyasıya yaşamak isteyenleri bekliyor. 

*Organik pamuklu Tchibo tekstil ürünleri kontrol altındaki organik tarım yöntemleriyle elde edildiği için Doğa Dostu’dur. En az %95 oranında organik pamuk içerir ve OCS 100 damgası ile garanti altına alınır. 

TCHİBO’NUN " BAHARI EVİNİZE TAŞIYIN " KOLEKSİYONUNDAN BAZI ÜRÜNLER:

Jakarlı 6 kişilik masa örtüsü, 88386 - 69,95 TL

2 adet Tabak, 88401 – 54,95 TL

Perkal Çift Kişilik Nevresim Takımı, 88341 - 119,95 TL

Fonksiyonel Bank, 88497- 1,499 TL

İki Adet Perde Tutucu, 88319 – 59

İzmir, Afyonkarahisar, Denizli, Aliağa, Muğla, Aydın, Uşak, Kütahya, Manisa, Balıkesir, Eskişehir, Isparta, Bursa, Yeni Vizyon Gazetesi, 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894