• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 17 °C

Tenis Kortu Sahası Yapıldı, Hedef Tenis Müsabakaları

Tenis Kortu Sahası Yapıldı, Hedef Tenis Müsabakaları
Tenis Kortu Sahası Yapıldı, Hedef Tenis Müsabakaları

Sarayköy Belediyesi tarafından ilçeye ilk tenis kortu sahası yapıldı. Hizmete açılan sahada tenis kursu alan gençlerle spor yapan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Sarayköylü gençlerimizin tenis müsabakalarına katılmalarını sağlamak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Her alanda olduğu gibi spor alanında da bir ilkin gerçekleştirildiği Sarayköy’de, Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın girişimleriyle ilçe ilk tenis kortu sahasına kavuştu. 

Sarayköy halkının öncelikleri ve ihtiyaçları doğrultusunda projelerini geliştiren Sarayköy Belediyesi, ilçenin alt yapı ve üst yapı çalışmalarının yanında spor, kültür ve eğitim alanında da hizmetlerini hızla devam ettiriyor. Gençlerin yoğun isteği üzerine Sarayköy Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü bahçesine Sarayköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından tenis kortu sahası yapıldı, gençlerin raketleri ve topları da karşılandı.

Hizmete açılan tenis kortu sahasındaki tenis kursu eğitimine katılan Başkan Özbaş, gençlerle birlikte tenis oynadı. Başkan Özbaş’ı küçük hayranları yalnız bırakmadı, slogan atarak destek verdi.

Sarayköy’ü her alanda ileriye taşıyacaklarını belirten Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Tenis Türkiye’de özellikle büyükşehirlerde çok uğraşılan bir spor dalı… Bu konuda yıllardır bizim de bir düşüncemiz vardı. Tabi bunun için öncelikle hocamızın olması gerekiyordu. Geçen yıl Sarayköylü kardeşimiz olan Murat Kölük hocamız ile tenis branşını açtık. Geçen sene çocuklarımız raketlerle, toplarla duvarda oynuyorlardı. Bu tabi alıştırma öğrenme aşamasında ilk adımdı. Bu yıl kapalı spor salonumuz ve futbol sahamızın yanında bulunan sahamızı tenis kortuna çevirip tam bir kort sahası haline getirmek için uğraş verdik. Burada birçok çocuğumuz tenis kortundan yararlanıp tenis dersi alıyor. Bugün bizde bu tenis kortunda gençlerimiz ile idman yaptık. Onlarla zaman geçirmek bizim için ayrı bir mutluluk” dedi.

Gençlerin sporu daha çok sevmeleri için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Başkan Özbaş, “Çocuklarımızın her türlü sporu sevmeleri ve alışmaları konusunda Sarayköy Belediyesi olarak destek vermeye her zaman hazırız. Müsabakalara çıkmazlarsa her sene aynı şeylerle uğraşmaları sıkıcı gelecektir. Sarayköylü gençlerimizin tenis müsabakalarına katılmalarını sağlamak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu. // EGE BASIN GRUBU aliağa haber

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894