• BIST 9132.45
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İzmir 25 °C

Teras Park Sizi Bekliyor!

Teras Park Sizi Bekliyor!
Bayraklı Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 6 bin 635 metrekare alan üzerine kurulan Teras Park sizleri bekliyor.

TERAS PARK SİZİ BEKLİYOR!

Bayraklı Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 6 bin 635 metrekare alan üzerine kurulan Teras Park sizleri bekliyor. Uygun fiyatlarla hizmet veren Teras Park’ta vatandaşlar eşsiz körfez manzarası eşliğinde çaylarını yudumlayabilecek, sabah kahvaltılarını ya da öğlen-akşam yemeklerini yiyebilecek.

Geçtiğimiz günlerde Yeni Türkü konseriyle açılışı gerçekleştirilen, 75. Yıl Mahallesi’ndeki Teras Park projesi, eşsiz körfez manzarası ile dikkat çekiyor. Hizmete girmesiyle kısa sürede Bayraklı’nın simge noktalarından biri haline gelen Teraspark'ta vatandaşlar muhteşem İzmir manzarasında sohbet edip, vakit geçirmenin keyfini sürüyor. Ayrıca Teras Park’ın restoran-kafe bölümünde uygun fiyatlarla kaliteli yemek yeme imkanı sunuluyor. Çocuk oyun grubu, banklar ve geçiş yolları yer aldığı Teras Park şimdiden kentin cazibe merkezi olmayı başardı.  

BURAYA GELENLER KÖRFEZ MANZARISINI KUŞ BAKIŞI İZLEYEBİLECEK

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçeye yeşil alanlar kazandırmak için çalıştıklarını söyledi. Teras Park’ın 6 bin 635 metrekare alan üzerine kurulduğunu bunun 4 bin metrekarelik bölümünün yeşil alan olduğunu belirterek, “Teras Park, eşsiz bir Körfez manzarasına sahip bir alan. Vatandaşlarımızın yürüyüş yapabilecekleri, dinlenebilecekleri, körfez manzarasıyla kahvaltılarını yapabilecekleri, öğle ve akşam yemeklerini yiyebilecekleri bir mekan yarattık. Teras Park, gerçek muhteşem bir yaşam alanı oldu. Buraya gelenler eşi, benzeri bulunmayan körfez manzarasını kuş bakışı izleyebilecek. Gerçekten, hemşehrilerimin nefes alabilecekleri bir park. Ulaşım da oldukça kolay. Çevreyolundan Bayraklı çıkışını takip ederek bu yaşam alanına kolaylıkla ulaşılabilir. Bu proje İzmir’e ve Bayraklımıza hayırlığı uğurlu olsun” dedi. / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894