• BIST 9092.76
  • Altın 2324.854
  • Dolar 32.3718
  • Euro 34.9834
  • İzmir 21 °C

The Bodrum Cup 28’inci Kez Start Alacak

The Bodrum Cup 28’inci Kez Start Alacak
Türkiye’nin lider sigorta şirketi Allianz Türkiye, danışma hattından sonra bu kez de doktor ve hemşire desteğini ücretsiz olarak cep telefonuna getirdi.
7/24 ÜCRETSİZ SAĞLIK DANIŞMANI DR. ALLİANZ CEPTE

Türkiye’nin lider sigorta şirketi Allianz Türkiye, danışma hattından sonra bu kez de doktor ve hemşire desteğini ücretsiz olarak cep telefonuna getirdi. Allianz müşterileri artık Allianz’ım mobil uygulamasından haftanın her günü, günün her saati doktor ve hemşirelerden görüş ve yönlendirme alabilecekler.

Allianz müşterilerinin uzman ekiplere ulaşmak için mobil uygulamadan ‘Sağlığım’ bölümüne giriş yapıp ‘Dr. Allianz’ı ara’ tuşuna basmaları yeterli. Uygulamayı indirmemiş Allianz müşterileri ise 0850 3999999 nolu danışma hattını arayarak sırasıyla 5 - 7 - 1’i tuşladıklarında hizmete ulaşabilecekler.

MÜŞTERİLERİMİZİN SAĞLIĞINI YÖNETME KONUSUNDA ÖNEMLİ BİR ADIM

Allianz Türkiye Sağlık Operasyon Direktörü Dr. Nedim Tarakçı, “Allianz olarak müşteri memnuniyeti odağımızla teknolojiye yatırım yapıyoruz. Yeni ve mobilitesi yüksek bir dünyada yaşıyoruz. İhtiyaçlarımız da bu dünyaya göre şekilleniyor. Artık hizmetlere, çözümlere kolay ulaşmak istiyoruz. Biz de yeni nesil sigortacılığın öncülüğünü müşterilerimizin yaşam kalitesini artırarak yapma gayretindeyiz. Sağlık gibi hepimizin en hassas olduğu alanda en hızlı ve en kolay çözümleri sunma arayışımız devam edecek” diye konuştu.

DOKTOR VE HEMŞİRELERDEN 7/24 ÜCRETSİZ HİZMET

Allianz Grubu tarafından örnek gösterilerek “Gerçek Müşteri Odaklılık” ödülü kazanan Dr. Allianz Tıbbî Danışma Hattı’nı arayanlara sunulan hizmetler arasında tıbbi öneriler vermek, acil durum tespit edildiğinde ambulans yönlendirmek, rahatsızlığı için hangi branşa başvurması gerektiğini bilmeyen sigortalıları doğru branşa yönlendirmek ve yakınlarında bulunan kurum ya da hekimler hakkında bilgilendirmek yer alıyor.

EVDE DOKTOR MUAYENESİ VE TAHLİL İMKANI

Dr. Allianz ayrıca İstanbul’da yaşayan ve rahatsızlıkları nedeniyle evden çıkamayacak durumda olan Allianz müşterilerine, eve doktor yönlendirilmesi ya da tahlil için örneklerin randevu ile evden alınması hizmetlerini de, teminat limitleri doğrultusunda katılım payı alınmaksızın sağlıyor.

ÖNLEYİCİ ÇÖZÜMLERLE TOPLUMSAL FAYDA  

Müşterilerinin ve ailelerinin hayatlarının tüm evrelerinde yanında olmayı misyon edinen ve 6 milyon müşteriye erişen Allianz Türkiye, önleyici çözümlere odaklanarak hastalıkların mümkünse oluşmadan önlenmesini, meydana gelen hastalıkların ise doğru yönlendirmelerle hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulmasını amaçlıyor. Dr. Allianz uygulaması ile her sene yanlış branşta doktor seçiminin veya hatalı ilaç kullanımının Türkiye ekonomisine yansıyan bedelinin de yıllar içinde azaltılması hedefleniyor./Ege Basın Grubu

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894