• BIST 9093.58
  • Altın 2324.208
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.9781
  • İzmir 22 °C

Tüketim Arttı, Filo Büyüdü

Tüketim Arttı, Filo Büyüdü
İzmir’in Aliağa ilçesinde Aliağa Belediyesi kentte yaşayan vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek için Temizlik İşleri Müdürlüğü araç filosunu güçlendirdi.

Tüketim Arttı, Filo Büyüdü

Aliağa Belediyesi Temizlik İşleri Filosunu Güçlendirdi

Temizlik İşlerine Taze Kan

İzmir’in Aliağa ilçesinde Aliağa Belediyesi kentte yaşayan vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek için Temizlik İşleri Müdürlüğü araç filosunu güçlendirdi. Filoya altısı çöp toplama, birisi yol süpürme aracı olmak üzere 7 yeni araç daha katıldı.

Kovid19 salgını nedeniyle evlerde tüketimin artması Aliağa’da günlük toplanan çöp miktarının artmasına neden oldu. Mart ayı başında kentte 200 ton çöp toplanırken pandemi ile birlikte toplanan çöp tonajı 100 ton artarak 300 tona çıktı. Kentte artan günlük çöp miktarının daha rahat ve hızlı toplanabilmesi için harekete geçen Aliağa Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü araç filosuna 7 yeni araç daha ekledi.  Filoya, tek seferde 16 buçuk metreküp çöp toplama kapasitesine sahip 6 yeni araç ve bir süpürme aracı daha eklendi. Böylece Aliağa Temizlik İşleri Müdürlüğü filosundaki araç sayısı 14’ü çöp, 3’ü yol süpürme ve biri çöp konteyneri dezenfekte aracı olmak üzere 18’e yükseldi.

Kent genelinde rutin temizlik çalışmalarına mesai mefhumu gözetmeksizin 7 gün 24 saat 110 personeliyle devam eden Aliağa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, daha temiz ve daha yaşanabilir bir Aliağa için çalışmalarına devam ediyor. // EGE BASIN GRUBU

tuketim_arti_filo_buyudu_09092020_2.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894