• BIST 9079.97
  • Altın 2323.82
  • Dolar 32.3831
  • Euro 34.8459
  • İzmir 17 °C

Tülin Şahin: Saçlarımla güçlüyüm

Tülin Şahin: Saçlarımla güçlüyüm
Dünyaca ünlü saç bakım markası SYOSS yeni serisini, 4 Ocak 2017 Çarşamba günü, Oxtail Restoran’da marka elçisi Top Model Tülin Şahin’in katılımı ile gerçekleşen bir davetle tanıttı.

SYOSS’TAN YENİ SERİ, TÜLİN ŞAHİN “TÜRKİYE’NİN EN GÜÇLÜ SAÇLARINA SAHİBİM” DEDİ…

Kadınlar, bakımlı saçları güzel görünmenin ilk şartı olarak kabul ediyor. Bununla birlikte ülkemizde her üç kadından biri saç dökülmesi problemi yaşamaktan kurtulamıyor. Saçların kaybı sadece estetik bir sorun olmakla kalmıyor psikolojik olarak da özgüven eksikliği ile kadınları etkiliyor. Dünyaca ünlü saç bakım markası SYOSS, geliştirdiği yeni Saç Dökülmesine Karşı Şampuan ve Saç Kremi Serisi ile kadınların bu sorununa etkili çözüm sunuyor. SYOSS yeni serisini, 4 Ocak 2017 Çarşamba günü, Oxtail Restoran’da marka elçisi Top Model Tülin Şahin’in katılımı ile gerçekleşen bir davetle tanıttı. 

TÜLİN ŞAHİN: “GÜÇLÜ SAÇLAR KADINLARA ÖZGÜVEN VERİYOR.”

“Saçların Güçlü, Sen Güçlü” sloganı ile duyurulan SYOSS Saç Dökülmesine Karşı Şampuan ve Saç Kremi serisinin basın daveti, Marka Müdürü Barış Erdoğan’ın konuşması ve sunumu ile başladı. Erdoğan konuşmasında marka elçisi olarak Top Model Tülin Şahin ile birlikte çalışmaktan duydukları memnuniyeti ifade etti. Yeni seri ile ilgili olarak da bilgi veren Erdoğan, “SYOSS’un saç dökülmesine karşı geliştirdiği yeni seri, yüksek etkili bitkisel kök hücre özlü formülüyle saç köklerini, tellerini ve uçlarını güçlendirerek saç dökülmesini %95'e kadar azaltıyor. Güçlü saçlara sahip olmanıza yardımcı oluyor.” dedi. Türk Henkel Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Alemdar ise konuşmasında güçlü kadınların sadece markaları için değil, kuruluş politikaları açısından da büyük önem taşıdığına değindi. Alemdar’ın konuşması sonrası söz alan Tülin Şahin de kadınların kendilerini güçlü hissetmek için çeşitli motivasyonlara ihtiyaç duyduğunu; güçlü, bakımlı ve güzel saçların ise kadınlar için en önemli özgüven kaynaklarından biri olduğunu dile getirdi. Her kadının saç dökülmesi problemi yaşayabileceğini söyleyen Şahin, kendi deneyimlerinden yola çıkarak kadınlara SYOSS’u önerdi… 

pinar-akiskalioglu_hasan-alemdar_tulin-sahin_baris-erdogan.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894