• BIST 9079.97
  • Altın 2308.11
  • Dolar 32.3229
  • Euro 35.0287
  • İzmir 19 °C

TÜMSİAD’tan İstanbul’daki Terör Saldırısına Kınama

TÜMSİAD’tan İstanbul’daki Terör Saldırısına Kınama
İstanbul Vezneciler’de meydana gelen hain terör saldırısına ilişkin TÜMSİAD (Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği) Genel Başkanı Yaşar Doğan yazılı bir açıklama yaptı

TÜMSİAD’TAN İSTANBUL’DAKİ TERÖR SALDIRISINA KINAMA

İstanbul Vezneciler’de meydana gelen hain terör saldırısına ilişkin TÜMSİAD (Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği) Genel Başkanı Yaşar Doğan yazılı bir açıklama yaptı.

7 Haziran Salı günü İstanbul Vezneciler’de sabah saatlerinde meydana gelen ve Çevik Kuvvet’i hedef alan terör saldırısını şiddetle kınıyoruz.

Türkiye’nin huzur ve istikrarını bozmaya çalışanlar hain oyunlarına devam ediyorlar. Polis, sivil demeden alçakça canlara kıyan bu canilere en güzel cevabı; mübarek Ramazan ayında birlik ve beraberliğimizi koruyup,  birbirimize her zamankinden daha fazla kenetlenerek vereceğiz.

Unutulmasın ki bu hainler daha önce de Türkiye’nin istikrarlı yükselişine engel olmayı denediler; ancak başarılı olamadılar. Kimse milletimizin sabrını daha fazla sınamaya kalkmasın. Millet olarak en zor, en karanlık günlerden bile her zaman birlik olarak güçlenerek çıktık ve bundan sonra da böyle çıkacağız. İçerdeki ve dışardaki terör grupları ve destekçilerine inat Türkiye, kaosa sürüklenen bir ülke olmayacak. Bilsinler ki bizleri korkutamayacaklar ve her zaman karşılarında güçlü bir iradeyi bulacaklar.

Bu elim saldırıda, yaşamını yitiren polislerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, tüm yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz.

Hepimizin başı sağ olsun"

Ege Basın Grubu

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894