• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İzmir 25 °C

Türk Telekom Teknolojisi ile Lider Olacaklar

Türk Telekom Teknolojisi ile Lider Olacaklar
Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Türk Telekom Grubu, Türkiye’nin büyük şirketlerinin üst düzey yöneticilerini İzmir’de gerçekleştirdiği ‘İşinin Liderleri Zirvesi’ ile bir araya getirdi.
ŞİRKETLER, TÜRK TELEKOM GRUBU TEKNOLOJİSİ İLE BÖLGEDE LİDER KONUMA GELECEK
Haber / Foça HaberAliağa  / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Türk Telekom Grubu, Türkiye’nin büyük şirketlerinin üst düzey yöneticilerini İzmir’de gerçekleştirdiği ‘İşinin Liderleri Zirvesi’ ile bir araya getirdi. Etkinliğin açılış konuşmasını, Türk Telekom Grubu Kurumsal İş Birimi CEO’su Mehmet Ali Akarca yaptı. Akarca; “Teknolojiyle güçlenen şirketlerin, Türkiye’yi geleceğe taşıyacağına inanıyoruz” dedi. Zirve’de, Türkiye’nin lider şirketlerinin yöneticileri, ilham veren başarı hikâyelerini ve şirketlerinin dönüşüm süreçlerini katılımcılarla paylaştı.
 
Türkiye’nin iletişim teknolojileri lideri Türk Telekom Grubu, ülkenin teknoloji ile kalkınmasında önemli rol oynayan ve global rekabette ülkemizi başarıyla temsil eden şirketleri, İzmir’de düzenlenen ‘İşinin Liderleri Zirvesi’nde bir araya getirdi. 
 
ŞİRKETLERİN TÜM TEKNOLOJİ VE İLETİŞİM İHTİYAÇLARINI TEK NOKTADAN KARŞILIYORUZ
Zirve’nin açılış konuşmasını gerçekleştiren Türk Telekom Grubu Kurumsal İş Birimi CEO’su Mehmet Ali Akarca, Türk Telekom Grubu olarak geçirdikleri entegrasyon süreci sonrası daha güçlü bir hizmet anlayışına sahip olduklarını söyledi. Akarca, “Yeni dönemde dünyanın sayılı entegre telekomünikasyon şirketlerinden biri haline geldik. Bu entegre yapıyı; müşterimizi odağımıza, merkezimize alarak kurduk. Artık mobilden sese, internetten veri merkezi hizmetlerine kadar şirketlerin tüm iletişim ihtiyaçlarına tek noktadan çözüm sunuyoruz. 2015 yılsonu itibarıyla toplam yatırım tutarımız 20 milyar TL’ye ulaştı. Yatırımlarımızla ekonomiye güç katan bir ekosistem yarattık. Şirketler, Türk Telekom teknolojisiyle tasarruf sağlıyor, gelirlerini artırıyor ve işletme risklerini azaltıyor” dedi.
 
Türk Telekom Grubu’nun, 175 yıldır bu topraklarda hizmet verdiğinin altını çizen Akarca,  “Ülkemizin dinamiklerini, esnafımızın, büyük işletmelerimizin ihtiyaçlarını iyi biliyoruz. Capital 500, Fortune 500 gibi listelerde yer alan Türkiye’nin ilk 500 büyük şirketinin tamamı bizimle çalışıyor. Otomotiv sektörünün tamamı ve finans sektörü Türk Telekom Grubu’nu tercih ediyor. Kısacası küçük esnaftan dev holdinglere kadar farklı ölçeklerdeki iş yerlerinin tüm iletişim ihtiyaçlarına teknoloji danışmanı olarak çözüm sunuyoruz” diye konuştu.
 
TÜRK TELEKOM TEKNOLOJİSİYLE DÖNÜŞEN ŞİRKETLER TÜRKİYE’Yİ GELECEĞE TAŞIYOR
Türk Telekom Grubu olarak sundukları çözümlerle şirketleri rekabette öne çıkardıklarını söyleyen Akarca, “Türkiye’nin 81 ilini kuşatan toplam 206 bin kilometrelik fiber altyapımız var. Türk Telekom Grubu olarak Türkiye’nin iletişim omurgasını oluşturuyoruz. 2016 yılında hayatımıza girecek 4.5G ile şirketlere büyük fırsatlar sunacağız. 4.5G hizmeti için hazırlıklarımız son hızla devam ediyor. Teknolojiyle güçlenen lider şirketlerin, Türkiye’yi geleceğe taşıyacağına inanıyoruz” dedi.
 
İZMİRLİ ŞİRKETLER TÜRK TELEKOM TEKNOLOJİSİ İLE REKABETTE ÖNE ÇIKIYOR
İzmir’e dair önemli bilgiler paylaşan Akarca, “İzmir’de toplam 10 bin kilometre fiber hattımız mevcut. Sahip olduğumuz altyapıyla İzmir ve çevresinde on binlerce kuruma hizmet veriyoruz. Bu şirketler ağırlıklı olarak telefon, DSL, Metro Ethernet Internet, ISDN PRI, TTVPN gibi hizmetlerimizden yararlanıyorlar. İzmirli şirketlerin Türk Telekom teknolojisi ile rekabette öne çıktıklarını görmekten mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.
 
KATILIMCILAR TECRÜBELERİNİ VE ÇÖZÜMLERİNİ ANLATTI
Türk Telekom Grubu Kurumsal İş Birimi CEO’su Mehmet Ali Akarca’nın yaptığı açılış konuşması sonrası, gazeteci Rauf Ateş moderatörlüğünde gerçekleşen ‘Dönüşüm Zamanı’ paneline, Yaşar Holding İcra Başkanı Dr. Mehmet Aktaş, Petkim Genel Müdürü Sadettin Korkut, Folkart İnşaat Genel Müdürü Metin Sancak, ESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Güçlü ve Arkas Holding CEO'su Önder Türkkanı  panelist olarak katıldı. MUDO Onursal Başkanı Mustafa Taviloğlu ise Türk Telekom Grubu Kurumsal Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Mert Başar ve gazeteci Rauf Ateş’in moderatörlüğünde gerçekleşen panelde şirketlerinin, ‘Sıra Dışı Girişim Yolculuğu’nu anlattı. / EGE BASIN GRUBU
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894