• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 19 °C

Türkçülük Günü Kutlaması

Türkçülük Günü Kutlaması
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / “3 Mayıs Türkçülük Günü” nedeniyle Aliağa Ülkü Ocakları Demokrasi Meydanı’nda basın açıklaması yaptı. Yapılan basın açıklamasına MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdürrehim Aydemir, Teşkilat Başkanı Serkan Acar destek verdi.

3 MAYIS TÜRKÇÜLÜK GÜNÜ

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / “3 Mayıs Türkçülük Günü” nedeniyle Aliağa Ülkü Ocakları Demokrasi Meydanı’nda basın açıklaması yaptı. Yapılan basın açıklamasına MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdürrehim Aydemir, Teşkilat Başkanı Serkan Acar destek verdi.

3 Mayıs Türkçülük günü nedeniyle yapılan basın açıklamasını Aliağa Ülkü Ocakları Başkanı Barış Kızılay okudu. Kızılay Atatürk’ün ardından Türk milliyetçilik anlayışının giderek terk edilmesi ile birlikte 3 mayıs Türkçülük gününün anlam ve öneminin bir kat daha arttırdığını kaydetti.

3 MAYIS TÜRKLÜĞÜN ŞAHLANIŞ GÜNÜDÜR

3 mayıs’ın her türlü felakete ve soysuzlaşmaya karşı bir başkaldırı olduğunu belirten Kızılay “Bu manada Türklüğe gönül vermiş ve hizmette bulunmuş bütün şahsiyetleri, rahmet ve minnet duygularıyla anıyoruz” dedi.

TÜRKLÜĞE HAKARET, ATATÜRK’E SALDIRI DEMOKRATİK HAK OLARAK NİTELENDİRİLİYOR

Geçmişte Türk Milletine duyulan sevgi ve Türk Ülküsü için mücadeleye girmiş gençlerin faşistlik ve ayrımcılıkla suçlandığını hatırlatan Kızılay “Bugüne geldiğimizde ise Türk’üm diyemeyen ağızlar, Türklüğe hakaret ve terör yandaşlığını, soykırım suçlamalarını, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e yapılan saldırıları ve saymakla bitmeyecek türlü hainlikleri ise demokratik hak olarak nitelemektedirler” dedi.

KORKU İMPARATORLUĞU BOZKURT ULUMASIYLA DAĞILACAK

3 Mayıs 1944’te yüreği vatan, millet sevgisi ile atan gençlerin gösterdiği korku ve baskı rejimine karşı mücadelenin unutulmadığını göstermek adına 3 Mayıs gününün önemli olduğunu söyleyen Aliağa Ülkü Ocakları Başkanı Barış Kızılay “Nasıl ki 3 Mayıs 1944’te üzerimize çöken baskı ve engellemeler bir bozkurt pençesiyle dağıtıldıysa, bugün oluşturulmaya çalışılan korku imparatorluğu da bir bozkurt ulumasıyla dağılacaktır” dedi.

BİZLER 3 MAYIS RUHUNU UNUTMADIK!

Geçmişten bugüne yapılan hiçbir şeyi unutmadıklarını ifade eden Kızılay “Bizler, sözde soykırım kutlamalarında yakılan Türk bayraklarını unutmadık, Irak’ta Amerikan conileri tarafından askerlerimizin başına geçirilen çuvalı unutmadık, Sözde barış gösterilerinde kardeşlik hikayeleri altında indirilen Türk Bayraklarını, parçalanan Atatürk büstlerini, 17 yaşında diri diri yakılan genç kızlarımızı unutmadık, Binlerce şehit ve gazi, bu toprağı sulayan her damla kan ve yaşanan her hain badire hatırımızdadır Ne Türk’lüğümüz den Ne Türkçü’lüğümüz den Nede Atatürkçü’lüğümüz den ödün vermeyeceğiz. Ne Mutlu Türk’üm Diyene. Allah Türk’ü korusun ve yüceltsin” şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894