• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 19 °C

Türkiye Gündemi 12 Aralık 2016

Türkiye Gündemi 12 Aralık 2016
İçişleri Bakanı Soylu Cumartesi geceki hain saldırı ile ilgili şehit olanların sayısının 38'e yükseldiğini açıkladı. Bakan Soylu ayrıca 14'ü yoğun bakımda 155 kişinin de yaralı olduğunu belirtti.

İSTANBUL'DAKİ TERÖR SALDIRISINDA ŞEHİT SAYISI 38'E YÜKSELDİ

İçişleri Bakanı Soylu Cumartesi geceki hain saldırı ile ilgili şehit olanların sayısının 38'e yükseldiğini açıkladı. Bakan Soylu ayrıca 14'ü yoğun bakımda 155 kişinin de yaralı olduğunu belirtti. Beşiktaş'taki alçak saldırıyı terör örgütü PKK'nın kolu olan TAK üstlendi. Haberi Reuters haber ajansı duyurdu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: “BUNUN HESABINI SORACAĞIZ”

İstanbul Beşiktaş’ta terör saldırısında yaralananları ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "İçimizi sızlatan bir tablo ile karşı karşıya kaldık. Milletimizin başı sağ olsun. Ama şunu bilmeleri lazım ki bunlar yanlarına kalmayacak. Bunun hesabını soracağız. Bu yaptıkları yanlarına kalmayacak." dedi. 

BAŞBAKAN YILDIRIM: PKK'NIN MARİFETİ OLDUĞUNA HİÇBİR TEREDDÜDÜMÜZ YOK

Başbakan Yıldırım, İstanbul'daki terör saldırısına ilişkin, "Büyük bir ihtimalle, hemen hemen bölücü PKK terör örgütünün marifeti olduğuna hiç bir tereddüdümüz yok" dedi.

POLİTİKA                                                                                                                                                                                                        

AK PARTİ, CHP VE MHP'DEN TERÖRE KARŞI ORTAK BİLDİRİ

TBMM Genel Kurulunda, AK Parti, CHP ve MHP grupları ortak bildiri yayımlayarak İstanbul'daki terör saldırısını kınadı.

DÜNYA                                                                                                                                                             ___         _____                    

İSTANBUL'DAKİ TERÖR SALDIRISINA DÜNYADAN TEPKİLER

İstanbul'da düzenlenen terör saldırısıyla ilgili dünyadan çok sayıda kınama ve taziye mesajı geldi. BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun, İstanbul'da düzenlenen terör saldırısını kınadı.

KERRY RUSYA'DAN MERHAMET İSTEDİ

Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanı John Kerry, sivillerin ve muhalif savaşçıların Halep'ten tahliyesi için Cenevre'de yürütülen görüşmelerde anlaşma sağlanabilmesi için Rusya'dan biraz "merhamet" göstermesini istedi.

EKONOMİ                                                                                                                                                                       ___         ______

AVRASYA TÜNELİ'NİN İSMİ BELLİ OLDU

İstanbul'da iki kıtayı boğazın altından birleştiren Avrasya Tüneli 20 Aralık'ta hizmete girecek. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, projenin isminin "Avrasya Tüneli" olarak kalacağını söyledi. 

SPOR                                                                                                                                                  ___         ______                

GALATASARAY 3-1 GAZİANTEPSPOR

Spor Toto Süper Lig'in 14.haftasında Galatasaray Gaziantepspor'u 3-1 mağlup etti.

ANADOLU EFES: 96 - PINAR KARŞIYAKA: 70

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 10. haftasında Anadolu Efes, sahasında karşılaştığı Pınar Karşıyaka'yı 96-70 mağlup etti. Oynanan diğer karşılaşmada Fenerbahçe, Banvit’i 76-71 yendi.  / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894