• BIST 9142.4
  • Altın 2325.105
  • Dolar 32.3778
  • Euro 35.0091
  • İzmir 25 °C

Türkiye Gündemi 2 Ocak 2017

Türkiye Gündemi 2 Ocak 2017
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Farklı terör örgütlerinin ülkemizi hedef aldıkları bu saldırıların, bölgemizde yaşanan hadiselerden bağımsız olmadığının farkındayız.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: TERÖRÜ KAYNAĞINDAN YOK EDECEĞİZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Farklı terör örgütlerinin ülkemizi hedef aldıkları bu saldırıların, bölgemizde yaşanan hadiselerden bağımsız olmadığının farkındayız. Ülkemize yönelik tehditleri ve saldırıları, kaynağında yok etme konusunda da kararlıyız" dedi.

BAŞBAKAN YILDIRIM: TERÖRÜ ÖVEN SÖYLEMLER SUÇTUR VE CEZAİ SONUÇLARI OLACAKTIR

Başbakan Yıldırım, "Vatandaşlarımızın sosyal medyada sorumlu davranmaları, örgütlerin amacına katkı sağlayacak paylaşımlardan kaçınmaları önem arz etmektedir. Bilinmelidir ki terörü öven söylemler suçtur ve cezai sonuçları olacaktır." dedi.

POLİTİKA                                                                                                                                                                                                        

KILIÇDAROĞLU: AÇIKLAMALAR ADETA TERÖR ÖRGÜTLERİNE CESARET VERİYOR

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Reina’da 39 kişinin yaşamını yitirdiği saldırıyla ilgili açıklamasında hükümeti eleştirerek, "Her saldırı sonrası yapılan açıklamalar adeta terör örgütlerine bir sonraki saldırıları için cesaret vermektedir" ifadelerini kullandı.

HDP: SORUMSUZ SİYASETÇİLER VE DİYANET’İN YILBAŞI HUTBESİ ENDİŞELERİMİZİ BÜYÜTÜYOR

Reina’da 39 kişinin hayatını kaybettiği, 69 kişinin de yaralandığı saldırının ardından bir açıklama yapan HDP, ölenlerin yakınlarına başsağlığı diledi. Açıklamada, yılbaşı kutlamalarının hedef gösterildiği beyanların ‘geleceğe yönelik endişelerimizi büyüten tutumlar’ olduğu belirtildi.

BAHÇELİ'DEN ORTAKÖY SALDIRISINA İLİŞKİN AÇIKLAMA

MHP Genel Başkanı Bahçeli, İstanbul'daki terör saldırısına ilişkin, "Yıkılmayacağız, yenilmeyeceğiz, pekişen kardeşliğimizle, güçlenen azmimizle, kuvvetlenen irademizle hainlerin başına gök kubbeyi yıkacağız." dedi.

DÜNYA                                                                                                                                                             ___         _____                   

İSRAİL'DEN ORTAKÖY'DEKİ SALDIRIYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Ortaköy'deki terör saldırısının ardından İsrail Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, olay sırasında Reina'da olan İsrailli bir genç kadının öldüğü belirtildi.

EKONOMİ                                                                                                                                                                       ___         ______

BAKAN MÜEZZİNOĞLU: HER EMEKLİMİZ MUTLAKA PROMOSYONUNU ALACAKTIR

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Çok net söylüyorum, Emekli Sandığından emekli maaşı alan her dosya, muhatap olduğu karşılığındaki rakamı mutlaka alacaktır. Emeklilerimiz bu rakamı hangi bankadan almak istiyorlarsa o bankadan alacaktır" dedi.

SPOR                                                                                                                                                  ___         ______                

TÜRKİYE'DE 2017'DE 27 ULUSLARARASI ORGANİZASYONA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Türkiye, 2017 yılında basketboldan tekvandoya, atletizmden kış sporlarına birçok branşta uluslararası 27 organizasyona ev sahipliği yapacak. / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894