• BIST 9524.59
  • Altın 2493.672
  • Dolar 32.5501
  • Euro 34.7296
  • İzmir 16 °C

Türkiye Gündemi - 22 Ağustos

Türkiye Gündemi - 22 Ağustos
Gaziantep Valiliği, bir kına gecesinde düzenlenen bombalı saldırıda ölü sayısının 51'ye çıktığını açıklarken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan saldırının "muhtemel failinin" IŞİD olduğunu söyledi.

GAZİANTEP SALDIRISI: ÖLÜ SAYISI 51'YE ÇIKTI

Gaziantep Valiliği, bir kına gecesinde düzenlenen bombalı saldırıda ölü sayısının 51'ye çıktığını açıklarken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan saldırının "muhtemel failinin" IŞİD olduğunu söyledi.

ŞANLIURFA'DA ZIRHLI ARACA SALDIRI: 1 POLİS ŞEHİT

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi’nde PKK’lı teröristler yola önceden döşedikleri patlayıcıyı, zırhlı aracın geçişi sırasında infilak ettirdi, ilk belirlemelere göre 1 polis şehit oldu, 3 polis yaralandı.

POLİTİKA                                                                                                                                                                                                        

'GAZİANTEP'TEKİ SALDIRIYLA İLGİLİ HİÇBİR ŞEY KARANLIKTA KALMAYACAK'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Aktay, Gaziantep'teki terör saldırısıyla ilgili, "Olay çok yönlü olarak soruşturulmaktadır, bütün boyutlarıyla araştırılmaya çalışılmaktadır. Bu konuda hiçbir şey karanlıkta kalmayacaktır." dedi.

KILIÇDAROĞLU'NDAN GAZİANTEP AÇIKLAMASI: ÖFKEMİZ DERİN, ACIMIZ ORTAKTIR

CHP Genel Kemal Kılıçdaroğlu, Gaziantep'teki terör saldırısının arkasındaki karanlık odakları, bu saldırıyı gerçekleştirenleri, planlayanları ve zihniyetlerini lanetlediklerini söyledi. Kılıçdaroğlu, "Saldırının hedefinde Kurtuluş Savaşımızın simge şehri Gaziantep, özelinde bütün Türkiye vardır. Halkımız yüksek dayanışma ruhu ile kendisine yönelen bütün tuzakları bir kere daha ezip geçecektir”

ANTEP’TEKİ KATLİAMLA İLGİLİ DEMİRTAŞ’TAN AÇIKLAMA: TESADÜF DEĞİL

HDP Eş Genel başkanı Selahattin Demirtaş, Antep’de 50 kişinin yaşamını yitirdiği saldırıyı değerlendirdi, saldırının planlı ve iç savaş çıkarma amacıyla yapıldığını söyledi.

BAHÇELİ: BAKIŞLARIMIZ, DUALARIMIZ GAZİANTEP'TİR

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Gaziantep saldırısıyla ilgili yaptığı açıklamada "Bugün bir yanımız Gazi, diğer yanımız Şehadet, bakışlarımız, dualarımız Gaziantep'tir" dedi.

DÜNYA                                                                                                                                                             ___         _____                   

DÜNYA LİDERLERİ GAZİANTEP SALDIRISINI KINADI

Rusya Devlet Başkanı Putin başta olmak üzere Azerbaycan, Fransa gibi pek çok ülke Gaziantep’te 50 kişinin yaşamını yitirdiği saldırıyı kınadı.

EKONOMİ                                                                                                                                                                       ___         ______

TÜRKSAT 5A VE 5B UYDULARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Ulaştırma, Denizcilik ve haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yerli katkının mümkün olduğu kadar yüksek olacağı Türksat 5A ve 5B uydularının ihale süreçlerinin 1,5-2 ay içinde tamamlanacağını belirtti.

SPOR                                                                                                                                                  ___         ______                

BAŞAKŞEHİR 1-0 FENERBAHÇE

Spor Toto Süper Lig'de 1. hafta maçında Medipol Başakşehir sahasında Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup etti. // EGE BASIN GRUBU

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894