• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İzmir 27 °C

Türkiye Gündemi - 27 Haziran

Türkiye Gündemi - 27 Haziran
Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında, teröristlerce düzenlenen silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan 2 asker, kaldırıldıkları hastanede şehit düştü.

LİCE'DE 2 ASKER ŞEHİT OLDU

Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında, teröristlerce düzenlenen silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan 2 asker, kaldırıldıkları hastanede şehit düştü.

İSRAİL İLE UZLAŞMAYA VARILDI, BAŞBAKAN YILDIRIM BUGÜN AÇIKLAMA YAPACAK

Türkiye ile İsrail ilişkilerin normalleşmesi için yapılan müzakerelerde uzlaşmaya vardı. NTV'nin ulaştığı bilgilere göre, İsrail Mavi Marmara saldırısı mağdurlarına 20 milyon dolar ödeyecek; Gazze'deki durum da iyileştirilecek. İki ülke başbakanının eş zamanlı olarak dünyaya duyuracağı anlaşmada, Hamas ile ilgili bir madde ise yer almıyor.

POLİTİKA                                                                                                                                                                                                        

TBMM'NİN 'YÜKSEK YARGI' MESAİSİ SÜRÜYOR

Yoğun gündem nedeniyle 1 Temmuz'da tatile girmeden çalışmalarını sürdürecek TBMM Genel Kurulunda, yüksek yargıya ilişkin düzenlemenin yasalaşması planlanıyor.

AK PARTİLİ ŞAHİN: ASKERDEN BU YETKİLERİ DAHA SONRA GERİ ALACAĞIZ

AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, "Biz de bu terörle mücadelede başarıya ulaşmak için silahlı kuvvetlerimizin elini daha da güçlendiriyoruz. Türkiye terörle mücadele inşallah başarıya ulaşacak. Bu yetkileri tekrar geri alacağız" dedi.

DÜNYA                                                                                                                                                             ___         _____                   

ALMANYA SAVUNMA BAKANI İNCİRLİK'İ ZİYARET EDECEK

Alman Parlamenter Heyeti'nin İncirlik'teki Alman askerlerini ziyaretine izin verilmemesi üzerine, Savunma Bakanı Ursula von der Leyen İncirlik'i ziyaret edecek.

IRAK ORDUSU FELLUCE'Yİ TAMAMEN ELE GEÇİRDİ

Reuters'ın haberine göre, Felluce operasyonunu yöneten Iraklı Korgeneral Abdul Vahab el Saidi, "Irak halkına iyi haberi vermek istiyoruz: Felluce savaşı bitmiştir" dedi.

EKONOMİ                                                                                                                                                                       ___         ______

CANİKLİ: BANKACILIK SEKTÖRÜ MUTLAKA FAİZ İNDİRMELİ

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, "Bankacılık sektörü, finans sektörü, Merkez Bankasının faizlerdeki bu indirimini üretime ve reel sektöre yansıtacak şekilde mutlaka faiz oranlarının indirilmesiyle sonuçlandırmalıdır." dedi.

233 ŞUBE KAPANDI,4 BİN KİŞİ İŞSİZ KALDI

İstihdam ve şubeleşmede geçen yıldan bu yana frene basan bankacılık sektörü, Mart 2015-Mart 2016 döneminde 4 bini aşkın kişi ile yollarını ayırdı, 233 şubesini de kapattı.

SPOR                                                                                                                                                  ___         ______                

TÜRKİYE: 0 – BREZİLYA: 3

A Milli Bayan Voleybol Takımı, FIVB World Grand Prix 2016 üçüncü etap G1 Grubu son maçında Brezilya'ya 3 - 0 mağlup oldu.  / EGE BASIN GRUBU

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894