• BIST 9079.97
  • Altın 2330.986
  • Dolar 32.3639
  • Euro 34.9782
  • İzmir 17 °C

Türkiye Gündemi 28 Eylül 2016

Türkiye Gündemi 28 Eylül 2016
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Güvenlik kuvvetlerimiz operasyonlarını aralıksız sürdürecek. Kış mış yok. Bütün mevsimler içerisinde, bunlar neredeyse tepelerine bineceğiz ve bu terörizmi de terörizmi meşru göstermek isteyenlerin de heveslerini, hayaller

BAKAN SOYLU: KIŞ MIŞ YOK! TEPELERİNE BİNECEĞİZ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Güvenlik kuvvetlerimiz operasyonlarını aralıksız sürdürecek. Kış mış yok. Bütün mevsimler içerisinde, bunlar neredeyse tepelerine bineceğiz ve bu terörizmi de terörizmi meşru göstermek isteyenlerin de heveslerini, hayallerini ortadan kaldıracağız ve kıracağız." dedi.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU: 200'DEN FAZLA YPG UNSURU MÜNBİÇ'TE

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "YPG'liler Fırat Nehri'nin gerisine gidecek. Tüm yetkililer söz verdi. 200'den fazla YPG unsuru Münbiç'te. 200 YPG'liyi Fırat'ın ötesine gönderemiyorsanız, diğer alanlarda YPG'ye nasıl güveneceğiz?" dedi.

NURETTİN CANİKLİ: 180 BİNE YAKIN FETÖ'CÜ VAR

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu ve soruları yanıtladı. FETÖ operasyonları kapsamında görevden alınmalarla ilgili açıklama yapan Nurettin Canikli, 180 bin FETÖ'cünün özel bir haberleşme platformuyla örgütlendiğini söyledi.

AÇIĞA ALINAN 87 MİT PERSONELİ MEMURİYETTEN İHRAÇ EDİLDİ

FETÖ ile ilişkisi bulunduğu gerekçesiyle açığa alınan 141 MİT personelinden 87'si memuriyetten ihraç edildi. İhraç edilen personelden 52'si hakkında hazırlanan dosya savcılığa gönderilerek suç duyurusunda bulunuldu.

ÖKSÜZ'Ü SERBEST BIRAKAN HÂKİMLERE SORUŞTURMA

HSYK'nın, FETÖ'nün "Hava Kuvvetleri imamı" olduğu belirtilen firari Adil Öksüz'ü serbest bırakan hâkimler hakkında başlattığı soruşturma FETÖ kapsamına alındı.

POLİTİKA                                                                                                                                                                                                        

ERKEN SEÇİME GİDİLECEĞİNİ ZANNETMİYORUM

TBMM Başkanı, FETÖ’nün siyasi ayağını ayıklamak için erken seçime gidileceğini düşünmediğini belirterek, “Erken seçim ile değil, ciddi bir inceleme ile bu yapılanmanın üzerine gidilmeli” dedi. Kahraman soru üzerine yedek vekillik olabileceğini söyledi.

CEVDET YILMAZ'DAN İKİNCİ DARBE İDDİALARINA CEVAP

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, İkinci darbe girişimi iddialarına ilişkin, "İhtiyatlı olmak güzel bir şey, paranoyak olmak ise hastalıklı bir ruh halidir. Bu ikisini birbirinden çok iyi ayırt etmemiz lazım" dedi.

CHP KHK İPTALİ İÇİN İKİNCİ KEZ AYM'YE BAŞVURDU

Cumhuriyet Halk Partisi, olağanüstü hal kapsamına çıkarılan 669 sayılı Kanun Hükmünde Kararname'nin iptali için Anayasa Mahkemesi'ne başvurdu.

DEMİRTAŞ, AP BAŞKANI SCHULZ'LA GÖRÜŞTÜ

Brüksel'de bulunan HDP Eş Genel Başkanı  Demirtaş ve beraberindeki heyet Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz ile görüştü. AP Başkanı Martin Schulz toplantı öncesi, "Çok nadir burada Almanca konuşuyorum, bu gün de Almanca konuşacağım" diyerek görüşmeye başladı. Demirtaş ise "Yakında umarız ki Türkiye AB'ye üye olur, Türkçe ve Kürtçe de AP'nin dilleri arasında yer alır" dedi.

DÜNYA                                                                                                                                                             ___         _____                   

ÖSO ABD BAYRAĞI YAKARAK ABD ASKERLERİNİ PROTESTO ETTİ

Suriye’de Azez kentinin güneyindeki Mare kasabasına Fırat Kalkanı operasyonu kapsamında giden ABD askerleri, ÖSO’ya bağlı Şam Cephesi tarafından protesto edildi. Protestoda ABD bayrağı yakılırken, ABD askerlerinin Suriye’den çıkması istendi.

3 BİN 462 SURİYELİ DAEŞ'TEN TEMİZLENEN CERABLUS'A DÖNDÜ

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan ve Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında terör örgütü DAEŞ'ten temizlenen Cerablus'a dönen Suriyelilerin sayısı 3 bin 462'ye ulaştı.

EKONOMİ                                                                                                                                                                       ___         ______

KREDİ VE KREDİ KARTI DÜZENLEMELERİ YÜRÜRLÜKTE

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunun (BDDK) kredi işlemleri ile banka ve kredi kartları hakkında değişiklik içeren yönetmelikleri yürürlüğe girdi. Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, "Yapılandırma sadece bugün(dün) itibariyle olan bakiye için geçerli. Bundan sonra kullandırılacak krediler için 72 ay geçerli değil" dedi.

BAKAN ALBAYRAK DENİZLİ'DE ÇAĞRI MERKEZİ AÇACAK

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Aydın, Denizli, Muğla, Manisa ve İzmir'in elektrik dağıtımını üstlenen Bereket Enerji Grubu'na ait ADM- GDZ Çağrı Merkezi'nin açılışını bugün gerçekleştirecek.

TÜRKİYE'NİN GÜCÜ 50 MW ARTTIRILIYOR

Yenilenebilir Enerji (GE), Ankara merkezli rüzgâr enerjisi yatırımcısı Türkerler Holding ile İzmir’de yer alan Tire Rüzgâr Enerji Santrali’ne toplam 50 MW rüzgâr enerjisi kapasitesi sağlanmasına ilişkin anlaşma imzaladığını duyurdu.

“ANTALYA’NIN YAŞADIĞI KAYIP 4 MİLYAR DOLAR”

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, Rusya'nın uyguladığı yaptırımlar nedeniyle sadece Antalya'nın yaşadığı kaybın 4 milyar dolar olduğunu ifade etti. Çetin, gelecek sezon Rus turist sayısının eski seviyeye yeniden çıkarmak için 2017'de Antalya'ya gelen Ruslara 2014 fiyatları üzerinden yüzde 30 indirim yapacaklarını belirtti.

AKFA HOLDİNG'E BAĞLI ŞİRKETLER İLE Fİ YAPI'YA KAYYUM ATANDI

Anadolu 2. Sulh Ceza Hâkimliği, aralarında AKFA Holding`e bağlı şirketler ile Fi Yapı`nın da bulunduğu 22 şirkete, TMSF yetkililerinin kayyum olarak atanmasına karar verdi.

VESTEL, FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ İLE BİR İLKE İMZA ATTI

Fenerbahçe ile anlaşan Vestel, taraftarlar için özel televizyonlar ve cep telefonları üretmeye başladı. Fenerbahçe logolu 4K televizyonlar ve cep telefonları Fenerbahçe logosu ile açılacak, ‘Gururla Fenerli’ sloganı ile kapanacak. 

SPOR                                                                                                                                                  ___         ______                

THY AVRUPA LİGİ 2017 DÖRTLÜ FİNALİ İSTANBUL'DA

Basketbolda Avrupa'nın kulüpler bazındaki en önemli organizasyonu THY Avrupa Ligi'nde 2017 Dörtlü Final'in İstanbul'da yapılması için resmi imzalar atıldı. / EGE BASIN GRUBU

 

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com

ARASTA HABER           www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894