• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 15 °C

Türkiye Gündemi 28 Kasım 2016

Türkiye Gündemi 28 Kasım 2016
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, AB'nin vize serbestisi konusunda verdiği sözü tutmamasının Türkiye olarak bir aldatılmışlık duygusu yarattığını belirterek ''ciddi bir hayal kırıklığı içindeyiz'' dedi.

BAŞBAKAN YARDIMCISI KURTULMUŞ'TAN VİZE SERBESTİSİ AÇIKLAMASI

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, AB'nin vize serbestisi konusunda verdiği sözü tutmamasının Türkiye olarak bir aldatılmışlık duygusu yarattığını belirterek ''ciddi bir hayal kırıklığı içindeyiz'' dedi.

ADALET BAKANI BOZDAĞ: AB TÜRKİYE'YE AYAR VEREMEZ

Adalet Bakanı Bozdağ, Twitter'dan yaptığı açıklamada AB'yi teröre destek vermekle suçladı ve "AB, Türkiye'ye ayar veremez" dedi.

POLİTİKA                                                                                                                                                                                                        

MEHMET ALİ ŞAHİN: HDP'Lİ VEKİLLER TAHLİYE EDİLEBİLİR

AKP Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Anayasa Mahkemesi'ne bireysel başvuruda bulunan HDP’li milletvekilleri için, "Anayasa Mahkemesi Mehmet Haberal kararında olduğu gibi bunlarla ilgili 'bu kişiler henüz milletvekilidir, dolayısıyla milletvekilliği yapmaları asıldır' diyerek bir karar verirse tahliye edilirler" dedi.

CHP HEYETİ DİYARBAKIR'A GİDECEK

CHP heyeti, Diyarbakır'da iki gün sürecek programda, parti çalıştayına katılacak ve çeşitli STK'larla görüşmelerde bulunacak, ilde incelemeler yapacak ve mağdur ailelerle görüşecek.

DÜNYA                                                                                                                                                             ___         _____                   

AVUSTURYA'DAN TÜRKİYE'YE SİBER SALDIRI TEPKİSİ: TUTUMUMUZ DEĞİŞMEYECEK

Avusturya Dışişleri Kurz, bakanlığına yönelik siber saldırıların Türkiye kaynaklı olduğunu ima etti ve "Bu tarz saldırılar bizi yıldıramaz. Türkiye'ye karşı tutumumuz değişmeyecek" dedi.

EKONOMİ                                                                                                                                                                       ___         ______

BAKAN ZEYBEKÇİ: DÖVİZDEKİ ARTIŞ EKONOMİYE KALICI HASAR VERMEZ

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, döviz artışıyla ilgili ekonomide kalıcı bir hasar meydana gelmeyeceğine, bu dönemde dövizle ilgili piyasanın kendi dengesini bulacağına inandığını söyledi.

MOSKOVA’DA TÜRK TİCARET MERKEZİ AÇILIYOR

İstanbul Deri ve Deri Mamülleri İhracatçıları Birliği (İDMİB) Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Dinç, gelecek yıl Rusya’nın başkenti Moskova’da Türk Ticaret Merkezi açmayı planladıklarını söyledi.

SPOR                                                                                                                                                  ___         ______                

ÇAYKUR RİZESPOR 1-5 FENERBAHÇE

Spor Toto Süper Lig 12. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Çaykur Rizespor'u 5-1 mağlup etti.

DERBİNİN GALİBİ GALATASARAY

Vestel Venus Sultanlar Ligi altıncı hafta maçları arasında oynanan Beşiktaş–Galatasaray derbisi, Galatasaray Bayan Voleybol Takımı’nın 1-3’lük galibiyeti ile sonuçlandı. / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894