• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 16 °C

Türkiye Gündemi 3 Ekim 2016

Türkiye Gündemi 3 Ekim 2016
Kilis’e Suriye tarafından 3 roket mermisi atıldı. Mermilerden 2‘si sınıra yakın bölgeye diğerinin ise kent merkezinde boş araziye düştü. Mermilerden birinin imhası sırasında bir polis şehit oldu.

KİLİS'E 3 ROKET MERMİSİ ATILDI: 1 ŞEHİT

Kilis’e Suriye tarafından 3 roket mermisi atıldı. Mermilerden 2‘si sınıra yakın bölgeye diğerinin ise kent merkezinde boş araziye düştü. Mermilerden birinin imhası sırasında bir polis şehit oldu.

20 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Hakkâri’nin Çukurca, Kars'ın Kağızman ve Şırnak'ın Beytüşşebap ilçelerinde süren terör operasyonlarında 20 terörist etkisiz hale getirildi.

GENELKURMAY: 960 KİLOMETREKAREDE KONTROL SAĞLANDI

Genelkurmay Başkanlığı'nca yapılan açıklamada, Fırat Kalkanı Harekâtı’nın başladığı 24 Ağustos’tan bu yana muhalif unsurlarca Suriye'de yaklaşık 960 kilometrekarelik alanda kontrolün sağlandığı bildirildi.

POLİTİKA                                                                                                                                                                                                        

ERDOĞAN: NEREYE KAÇARLARSA KAÇSINLAR KOVALAYACAĞIZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ soruşturmasıyla ilgili olarak "inlerine girdik. Şimdi kaçıyorlar, kaçacak delik arıyorlar. Nereye kaçarlarsa kaçsınlar, onlar kaçacak biz kovalayacağız" dedi.

BAŞBAKAN YILDIRIM: GELECEĞİNİZ VARSA GÖRECEĞİNİZ DE VAR

Başbakan Yıldırım, "15 Temmuz asla unutturulmayacaktır. Bugünlerde sürekli olarak, 'İkinci darbe yapılacak', ''Yeniden geleceğiz' deniyor. Geleceğiniz varsa göreceğiniz de var." dedi.

DÜNYA                                                                                                                                                             ___         _____                   

İNGİLTERE 'BREXİT' İÇİN TARİH VERDİ

İngiltere Başbakanı Theresa May, Birleşik Krallık'ın Avrupa Birliği'nden ayrılması için resmi sürecin Mart ayı sonuna kadar başlatılacağını duyurdu.

EKONOMİ                                                                                                                                                                       ___         ______

RUSYA: VİZESİZ REJİME GEÇİLSİN

Rusya Ekonomik Kalkınma Bakan Yardımcısı Aleksey Lihaçev, Türk iş adamları için vizesiz rejime geçilmesini istedi.

HYUNDAİ KAPASİTE ARTIRIMI İÇİN DÜĞMEYE BASTI

Hyundai Assan Yönetim Kurulu Başkanı Kibar, "Mevcut kapasite artışını sağlayabilecek format için teknik anlamda çalışıyoruz. Yeni bir modelle ilgili de konuşmalarımız var" dedi.

SPOR                                                                                                                                                  ___         ______                

GALATASARAY 3-1 ANTALYASPOR

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray evinde Antalyaspor'u 3-1 mağlup etti.  Oynanan diğer maçta  Fenerbahçe deplasmanda Osmanlıspor ile 1-1 berabere kaldı. / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894