• BIST 9079.97
  • Altın 2299.857
  • Dolar 32.3206
  • Euro 35.0966
  • İzmir 25 °C

Üçgen İle Denizli Yeni Bir Yeşil Alana Daha Kavuşuyor

Üçgen İle Denizli Yeni Bir Yeşil Alana Daha Kavuşuyor
Denizlililerin uzun yıllardır hayalini kurduğu Üçgen Köprülü Kavşakları trafiğe açılmasının ardından yoğun bir şekilde

Denizlililerin uzun yıllardır hayalini kurduğu Üçgen Köprülü Kavşakları trafiğe açılmasının ardından yoğun bir şekilde devam ettirilen peyzaj ve yaya geçitleri çalışmalarında sona gelindi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,  Üçgen ile Denizli’nin sadece köprülü kavşaklara değil, aynı zamanda dinlenip vakit geçirebilecekleri yeni bir yeşil alana daha kavuştuğunu ifade etti.

Denizli’nin şehir içi ve şehirlerarası trafiğinde ana arter konumunda olan Üçgen Köprülü Kavşaklarının trafiğe açılmasıyla birlikte yoğun bir şekilde devam eden peyzaj ve yaya geçitleri çalışmalarında sona gelindi. Çalışmalar kapsamında yaya alt geçitlerinin inşasının tamamlandığı, yaya üst geçitleri köprülerinin yerleştirildiği, korkuluklarının montajının yapılmaya başlanacağı ifade edildi. Meydan alanında ise süs havuzlarının tamamlandığı, kent ahşap mobilyalarının yapım aşamasında olduğu, söz konusu bu alan içerisinde figürlerin ve objelerin de kısa bir süre içerisinde yerleştirme işlemlerinin gerçekleştirileceği belirtildi. Bitki ve ağaç dikimine de kısa sürede başlanacağı kaydedilirken, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Üçgen Köprülü Kavşakları’nın farklı bir güzelliğe kavuşacağı ifade edildi.   

TRAFİKTE SIKINTILAR GİDERİLDİ 

Üçgen'de devam eden peyzaj ve yaya geçitleri çalışmalarını inceleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Üçgen Köprülü Kavşakları’nın kentteki en önemli ulaşım projelerinden biri olduğunu ifade etti. Bölgede yaşanan trafik sorunun çözüme kavuştuğunu belirten Başkan Osman Zolan, “Denizlimizin ulaşımı ile ilgili ortaya koyduğumuz çözümlerden birisi de Üçgen Köprülü Kavşaklarıydı. Öncelikle araç ulaşımını sağlama noktasında yoğun bir çalışmayla Üçgen Köprülü Kavşaklarımızı tamamladık ve trafiğe açtık. Üçgen’den araçla geçen vatandaşlarımız beklemeden, zaman kaybetmeden, strese girmeden ve araç yığılmaları olmadan geçebilir hale geldi. Ulaşımla ilgili iyi bir çözüm ortaya kondu ve sıkıntılar giderildi” diye konuştu. 

“ÇALIŞMANIN SONUNA YAKLAŞIYORUZ”

Üçgen'de araç trafiğinin rahatlatılmasının akabinde peyzaj ve yaya geçitleri çalışmalarının hızlı bir şekilde başladığına dikkati çeken Başkan Osman Zolan, “Daha sonra peyzaj ve yaya geçitlerimizle ilgili yoğun bir çalışmaya girdik. Çalışmanın da sonuna doğru yaklaşıyoruz. Kısa bir süre içerisinde peyzaj çalışmalarımız ve yaya üst ve alt geçitlerimiz tamamlanacak. Üçgen'de yayalarımızın diledikleri noktaya geçebilmeleriyle ilgili çözümler ortaya koyduk. Yoğun bir şekilde çalışmalar devam ediyor” dedi.

"DENİZLİ YENİ BİR YEŞİL ALANA DAHA KAVUŞUYOR"

Üçgen ile Denizli’nin sadece köprülü kavşaklara değil, aynı zamanda yeni bir yeşil alana kavuştuğunu ifade eden Başkan Zolan, “Peyzajla ilgili Üçgen Köprülü Kavşağımızın olduğu alanda, buradan geçenlerin oturup nefes alacağı, dinleneceği, eşi, dostu, arkadaşıyla vakit geçirebileceği bir alan daha ortaya çıkıyor. Bu alan Denizlimizin yeni bir yeşil alanı olacak. Nasıl araç trafiğinde rahatlama olduysa, yakın bir zamanda da yayalarımız ile ilgili çözümlerimizi hizmete alacağız. Onları da rahatlatmış olacağız, aynı zamanda yeşil alanlarıyla birlikte Denizlimize gelenlere güzel görselimizi sunacağız.”
 
“ŞEHRİMİZE ÇOK YAKIŞTI”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizlimiz güzelleşiyor, büyüyor. Birçok sorunun çözümünü ortaya koyduk. Üçgen Köprülü Kavşaklarımız, yaya geçitlerimiz ve peyzaj düzenlemelerimiz şehrimize çok yakışacak. Bundan sonra daha da güzel olmaya devam edecek. Şimdiden Denizlimize hayırlı olsun. İnşallah yarınımız daha güzel olsun diyorum” dedi.  /EGE BASIN GRUBU

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ      www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ    www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ    www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ   www.yenisazan.com

SAĞLIK GAZETESİ

VİVA İNDİRİM GAZETESİ

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER          www.aliagahaber.com

ARASTA HABER         www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET            www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA   www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET        www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR     www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894