• BIST 8991.27
  • Altın 2276.601
  • Dolar 32.3101
  • Euro 35.0399
  • İzmir 19 °C

Uğur Dündar 12 Mart Cumartesi Günü Agora’da

Uğur Dündar 12 Mart Cumartesi Günü Agora’da
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi / Agora Alışveriş Merkezi, D&R işbirliği ile ünlü sanatçı ve yazarları ziyaretçiler ile buluşturmaya devam ediyor.
UĞUR DÜNDAR 12 MART CUMARTESİ GÜNÜ AGORA’DA
 Aliağa Haber / Foça HaberAliağa  / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi
Agora Alışveriş Merkezi, D&R işbirliği ile ünlü sanatçı ve yazarları ziyaretçiler ile buluşturmaya devam ediyor.  Agora Alışveriş Merkezi ve D&R imza günleri kapsamında, 12 Mart Cumartesi günü saat 15:00’te ünlü Gazeteci- Yazar Uğur Dündar Agora Alışveriş Merkezi’nde sevenleri ile buluşacak ve son kitabı “Pazarlık Yok” isimli kitabını imzalayacak. 
 
Arena isimli programıyla ülkemizde soruşturmacı televizyon gazeteciliğini başlatan ilk yayıncı olan Uğur Dündar’ın halkı aydınlatan kitapları yıllarca okunmuştur. Uğur Dündar son kitabı “Pazarlık Yok” ile halkı aydınlatmaya, gerçeklere ışık tutmaya devam ediyor. Halkın bilgilenme hakkı dışında hiçbir gücün önünde eğilmeyen ve en zorda kaldığı anlarda bile dik durmaktan asla vazgeçmeyen gazeteci Uğur Dündar, yarım asırlık birikim ve deneyimini süzerek aktardığı kitabını okurlarıyla buluşturmak için 12 Mart Cumartesi günü sevenlerini Agora Alışveriş Merkezi’ne davet ediyor.
 
UĞUR DÜNDAR KİMDİR?
1943 Yılında İstanbul'da doğan Uğur Dündar, Vefa Lisesi'nden sonra İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Gazetecilik Enstitüsü'nü bitirdi. 1970 yılında TRT'nin açtığı sınavları kazanarak, İngiltere'de BBC yayın örgütünün ‘’Televizyonda Yapım-Yönetim’’ kursuna katıldı. Türkiye'ye döndükten sonra TRT'de Yapımcı, yönetmen, sunucu olarak değişik TV programlarına imza atan Dündar,  İstanbul Üniversitesi ve Marmara Üniversiteleri’nde ‘’TV Programcılığı’’ derslerinde lisansüstü hocalık yaptı. TRT'de 20 yıl süreyle çalışan Uğur Dündar “Arena” programıyla ülkemizde soruşturmacı televizyon gazeteciliğini başlatan ilk yayıncı oldu. Dündar, Mayıs 2012’den bu yana Sözcü Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapmakta ve ayrıca Ekim 2013’den itibaren Halk TV’de “Halk Arenası” programını hazırlayıp sunmaktadır.
 
12 Mart Cumartesi günü Agora Alışveriş Merkezi A Blok etkinlik alanında saat 15.00’da “Pazarlık Yok” isimli kitabını imzalayacak olan sevilen gazeteci yazar Uğur Dündar okurlarıyla buluşacak.
 
UĞUR DÜNDAR ”PAZARLIK YOK” İSİMLİ SON KİTABINI AGORA ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NDE İMZALAYACAK
Sevilen Gazeteci- Yazar Uğur Dündar, D&R işbirliği ile İzmirlilerin buluşma noktası Agora Alışveriş Merkezi’ne konuk olacak.  12 Mart Cumartesi günü saat 15:00’te Agora Alışveriş Merkezi A Blok etkinlik alanında Uğur Dündar sevenleri için “Pazarlık Yok” isimli son çıkan kitabını imzalayacak.
 
AGORA ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NDE ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK…
Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, 12 Mart Cumartesi günü D&R işbirliği ile gerçekleştirilecek olan Uğur Dündar imza gününe tüm İzmirlileri davet etti. Noyan, İzmirlilerin buluşma noktası olan Agora Alışveriş Merkezi’nde daha önce Can Bonomo, Yılmaz Özdil, Ozan Doğulu, Cem Özer, Canan Tan, İclal Aydın, Ayşe Kulin, Beki İkala gibi birçok ünlü ismi ağırladıklarının ve daha birçok sevilen ismi konuk etmeye devam edeceklerinin de müjdesini verdi. / EGE BASIN GRUBU
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894