• BIST 9094.06
  • Altın 2324.48
  • Dolar 32.3555
  • Euro 34.9625
  • İzmir 22 °C

Ulaş,Beraat kandiliniz Mübarek olsun

Ulaş,Beraat kandiliniz Mübarek olsun
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Ramazan Ayının müjdecisi Mübarek Berat Kandil‘ine ulaşmanın heyecan ve mutluluğunu yaşamaktayız. Berat, borçtan, hastalıktan, suç ve cezadan kurtulma, günahlardan arınma, Allah’ın affına ve rahmetine kavuşma

Beraat kandiliniz Mübarek olsun

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Ramazan Ayının müjdecisi Mübarek Berat Kandil‘ine ulaşmanın heyecan ve mutluluğunu yaşamaktayız. Berat, borçtan, hastalıktan, suç ve cezadan kurtulma, günahlardan arınma, Allah’ın affına ve rahmetine kavuşma, Allah katında berat etmek ve temize çıkmak demektir. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV), bu gecede Cenab-ı Allah'ın kendisinden bağışlanma dileyenleri affedeceğini, yapılan duaları kabul edeceğini müjdelemiştir. 

Berat Kandili manevi dünyamızı yeniden imar edip güzelleştirmemize vesile olmak, milli ve manevi değerlerimizi daha da güçlendirerek yeni bir hayat sunmak, Yüce Yaratan'la olan bağımızı yeniden gözden geçirmek, şefaat ve merhamet istemek için büyük bir fırsattır. Bu gecelerin feyiz ve bereketlerinden istifade etmeliyiz. Toplum olarak birbirimize kenetlenip, birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Aliağa lı hemşerilerimin ve aziz milletimizin Berat Kandil‘ini kutlarım, Berat Kandil‘inin aziz milletimizin birliğinin ve beraberliğinin artmasına, insanlığın ortak huzurunu tehdit eden şiddet, savaş ve düşmanlığın yerini barış ve huzurun almasına vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.Beraat kandiliniz Mübarek olsun.

 Kazım ULAŞ

  Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894