• BIST 9456.53
  • Altın 2496.393
  • Dolar 32.5976
  • Euro 34.8183
  • İzmir 22 °C

Ulaş'tan Anneler Günü Kutlaması

Ulaş'tan Anneler Günü Kutlaması
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Annelerimiz, hoşgörünün, sevgi ve şefkat duygularının saf bilginin tükenmez kaynağıdır. Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında annelerimizin payı çok fazladır.

Anneler Günü Kutlaması

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Annelerimiz, hoşgörünün, sevgi ve şefkat duygularının saf bilginin tükenmez kaynağıdır. Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında annelerimizin payı çok fazladır. Ailenin çekirdeği olan annelerimiz olmadan, sosyal barışın ve hatta evrensel barışın korunması mümkün değildir. Bizim medeniyetimiz, anneyi bir insanın hayatta iyiliğe en çok muhatap tutulması, gönlü en çok hoşnut kılınması gereken kişi olarak tanımlar. Dünya üzerindeki her hak ödenir de annenin hakkı ödenmez. Bu açıdan, annelerimizin hakkının manevi mesuliyetinden kurtulmanın tek yolu, onların rızalarını kazanmak, hayır dualarını elde etmektir. Cennet ayaklarının altında olan annelerimizin başımızın üstünde yeri olmasından daha doğal ne olabilir?

Ak Parti İktidarı olarak, Milli Birlik ve Kardeşlik Projesi ve şimdi de çözüm süreciyle annelerimizin ağlamaması için uğraş veriyoruz. Canından bir parçası kopmasın, gözü yaşlı kalmasın istiyoruz. İnşallah bunu da halkımızla birlikte elbirliğiyle başaracağız. Bu duygularla, bir ömür boyu süren karşılıksız sevginin sahibi, sonsuz şefkatin tükenmez kaynağı tüm annelerimizin Anneler Gününü en içten duygularımla kutluyor, saygı ve selamlarımı sunuyorum.

Kazım ULAŞ

Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı                                                 

Duyuru ;

Anneler günü münasebeti ile, Aliağa Ak Parti İlçe Teşkilatı Kadın Kolları tarafından düzenlenecek etkinliğe tüm annelerimizi davet ediyoruz.

Tarih:12 mayıs 20132

Saat :14:00

Yer   :Teras kafe

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894