• BIST 9089.86
  • Altın 2324.204
  • Dolar 32.3601
  • Euro 34.9277
  • İzmir 15 °C

Ulaş'tan Yeni İstasyon Müjdesi

Ulaş'tan Yeni İstasyon Müjdesi
ALİAĞA HABER / ALFATİVİ/Ak Parti Aliağa İlçe Teşkilatı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle düzenlediği kahvaltıda Aliağa’da görev yapan yerel ve ulusal medya temsilcileri ile bir araya geldi.

AK PARTİ ALİAĞA GAZETECİLERİ UNUTMADI

ALİAĞA HABER / ALFATİVİ/Ak Parti Aliağa İlçe Teşkilatı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle düzenlediği kahvaltıda Aliağa’da görev yapan yerel ve ulusal medya temsilcileri ile bir araya geldi.


Kazım Ulaş'tan Metro Durağı Müjdesi ile egeplay

ÖNEMLİ OLAN İRADE GÖSTERMEK

Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Ulaş çalışan gazeteciler günü dolayısıyla bir araya geldiklerini tüm gazetecilerin gününü kutladığını söyledi. Gazeteciliğin zor şartlar altında yapıldığını belirten Ulaş “Türkiye demokratikleşmeyi hızla arttırırken basın için çalışma şartlarının kolaylaşmasını diliyorum. Basının bugün gelinen son noktada daha özgür olduğu aşikar. Bu vesile ile görevi sırasında hayatını kaybeden basın mensuplarına Allahtan rahmet diler ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi. Basının Aliağa’nın önemli sorunlarını objektif olarak takip edip gündemde tutmasını isteyen Ulaş otopark yapımı ile ilgili olarak çeşitli yer alternatiflerin olduğunu belirterek “Önemli olan bu işin niyetine girmek, yapımı için irade göstermek, yapılacak olduktan sonra yer bulunur” dedi.

TUTUKLULUK SÜRELERİ KISALTILMALI

Tutukluluk sürelerinin kısaltılmasını gerektiğini ifade eden Aliağa Ak Parti İlçe Başkanı Kazım Ulaş “Benim şahsi fikrim burada gazeteci, asker, polis, ayrımı yapmadan önemli olan bu tutukluluk süreleri nasıl kısaltılabilir ona bakmak lazım. Herkesin hakkı var. Dolayısıyla asker, siyasetçi, gazeteci diye muamele yapılmaması gerekir diye düşünüyorum. Tutukluluk sürelerinin uzun olduğu konusunda Türkiye olarak hemfikiriz bunun bir an evvel düzeltilmesi lazım” şeklinde konuştu.

İSTASYON MÜJDESİ

İZBAN’nın Bergama’ya gidecek olan hafif raylı metro hattı ile ilgili çalışmalarının devam ettiğini belirten Ulaş hattın Aliağa’nın içinden geçmesi üzerinde durulduğunu belirterek “ Konu ile ilgili Aliağa’da eski garaj mevkiinde bir metro istasyonu daha olması fikrini ben ortaya attım bu konunun mucidi benim bununla da övünebilirim, projeciciler karşı çıktı ama bölge müdürü irade koydu çalışmanızı yapın istasyon koyabiliriz dedi. istasyon planlarının Aliağa’nın dışından geçmesi Aliağa’yı atıl durumda bırakmasından dolayı ben şehrin içinden geçmesini istiyorum” dedi. 

 

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894