• BIST 9079.97
  • Altın 2302.3
  • Dolar 32.3226
  • Euro 35.0903
  • İzmir 25 °C

Ülkemizi Kaosa Süreklemek İsteyenler Pişman Olacak

Ülkemizi Kaosa Süreklemek İsteyenler Pişman Olacak
İstanbul Vezneciler’de yaşanan hain terör saldırısı sonrasında TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken yazılı bir açıklama yaptı

ÜLKEMİZİ KAOSA SÜREKLEMEK İSTEYENLER PİŞMAN OLACAK

İstanbul Vezneciler’de yaşanan hain terör saldırısı sonrasında TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken yazılı bir açıklama yaptı.

İstanbul Vezneciler’de bomba yüklü aracın patlatılarak 7’si polis 4’ü sivil olmak üzere 11 kişinin şehit olmasına ve 36 kişinin yaralanmasına sebep olunan patlamayı insanlık dışı olarak niteleyen TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Mübarek Ramazan ayında bu yapılan tamamen caniliktir. Mübarek Ramazan ayında yapılan bu caniliği tüm dinler red ederken terörün hangi ülkeye ve kime faydası vardır. Ülkemizi kaosa sürüklemek isteyen iç ve dış terör örgütleri bu istek ve arzularına hiçbir zaman kavuşamayacaklar. Türkiye Cumhuriyeti devleti çok güçlü ve muktedir bir devlettir. Dökülen kanların hesabı mutlaka sorulacaktır.

BUNU YAPANLAR CEZASIZ KALMAYACAK

İstanbul’da düzenlenen bu hain saldırı; masum insanların canına, ülkemizin birlik ve beraberliğine yapılmıştır. Bu alçaklığı yapanlara insan diyebilmek de mümkün değil. Şundan eminiz ki, bu olayların müsebbipleri yüce Türk adaleti önüne en kısa zamanda çıkarılarak en ağır cezaya çarptırılacaktırlar. Terör sadece ülkemizin değil tüm dünyanın sorunudur. Dünya ülkeleri terör konusunda samimi olmalı ve güç birliği yapmalı. Ülkemizi kaosa sürüklemek isteyen tüm şer güçleri pişman olacak ve en acı şekilde hesabını vereceklerdir. Esnaf ve Sanatkarlar camiası olarak saldırılarda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum” dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894