• BIST 9079.97
  • Altın 2323.863
  • Dolar 32.3631
  • Euro 34.9444
  • İzmir 16 °C

Ülkü'den Köylere Proje Yağmuru

Ülkü'den Köylere Proje Yağmuru
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi DSP Aliağa Belediye Başkan Adayı Hakkı Ülkü köylülerin gönlünü fethediyor. Her gittiği noktada “Özledik seni başkan”, “Aliağa senin gibi başkan görmedi” sloganlar
DSP ALİAĞA ADAYI HAKKI ÜLKÜ’DEN KÖYLERE PROJE YAĞMURU
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi  
DSP Aliağa Belediye Başkan Adayı Hakkı Ülkü köylülerin gönlünü fethediyor. Her gittiği noktada “Özledik seni başkan”, “Aliağa senin gibi başkan görmedi” sloganlarıyla karşılanan Ülkü seçim çalışmalarına devam ediyor. Her akşam periyodik olarak belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte köy köy ziyaretler gerçekleştiren Ülkü, köylünün feryadına çözüm sözü verdi. Meralarının tahrip edilmesinden, hava topak su kirliliği gibi nedenlerle tarım ve hayvancılık yapılamamasından, gelişi güzel maden ve taş ocaklarının açılmasından, yollarının bozulmasından şikâyetçi olan köylülerin isyanına Ülkü çare olacağının sözünü verdi. Her gittiği yerde belediye başkanlığı yaptığı dönemlere atıf yapılarak kendisine övgüler dizilmesinden gurur duyduğunu belirten Hakkı Ülkü ;” Beni tanıyorsunuz icraatlarımı biliyorsunuz, köylünün başını ağrıtan karşısında beni bulur, hiç kimse köylünün merasına, tarlasına, bağına bahçesine zarar veremez, keyfi hareket edemez, Hakkı Ülkü bunlara izin vermez.” dedi.
 
ŞU ANDA SEÇİMDEN SONRASINI DÜŞÜNÜYORUZ
Yerel seçimlerin en önemli özelliğinin partilerden ziyade kişilerin, adayların daha ön planda olduğu bir seçim olması nedeniyle oldukça avantajlı olduğunu belirten Hakkı Ülkü;”Seçimleri kazanamama gibi bir düşüncemiz yok. Bizi diğerlerinden ayıran en önemli şey tecrübelerimiz ve kararlılığımızın herkes tarafından bilinmesi. O nedenle bizim düşüncemiz seçimi nasıl kazanacağımız değil,  kazandığımıza nasıl daha iyi ve doğru hizmet ederiz, onun derdindeyiz.” dedi. Ülkü son 15 gün içinde farklı şirketlerce yapılan iki ankette de birinci çıktığını da sözlerine ekledi.
 
MERKEZDE HANGİ HiZMET VARSA KÖYDE DE AYNISI OLACAK.
Seçimlerden sonra köylerin mahalle statüsüne döneceğini tüm hizmetlerin belediye tarafından karşılanacağını söyleyen Ülkü; “Köyler için projelerimiz hazır. Her köyümüze eşit hizmet götürerek tüm köylerimizin sorun ve sıkıntılarını çözeceğiz.” dedi.  Merkezde sunulan hangi hizmet varsa köylerde de aynısı hatta daha fazlasını sunacaklarını belirten Hakkı Ülkü; “Öncelikle mahalleye dönüşecek köylerin imar planları tarımsal faaliyet ve hayvancılık dikkate alınarak, o bölgede yaşayanlarla birlikte yapılacak.  Tarım haritaları çıkartılarak doğal tarıma teşvik edici eğitimler verilecek, seracılık canlandırılıp, üretim birlikleri oluşturulacak. Köy Market projemizle kendi üretimini yapan halkımız, önemli noktalara açılacak marketlerle Ordu’nun Mesudiye ilçesindeki gibi tüketiciyle dolaysız yoldan buluşacak. Balıkçılık, kümes, küçükbaş, büyükbaş hayvancılığın geliştirilmesi ve canlandırılması için de eğitimler verilip, üretim birlikleri oluşturulacak. Kadın üretim kooperatifleri teşvik edilerek, evinde, bahçesinde, köyünde çalışan, evi için doğal üretim yapan kadınlarımız her yaptığı salça, turşu, tarhana reçel, makarna, zeytini biraz fazla yapacak, fazlasını satarak para kazanacak. Mobil kreş ve anaokullarımız tüm köylerimizi dolaşıp, çocuklarımızla buluşacak. Aynı şekilde Gezici Sanat TIR’ı ile mobil olarak sinema, mini kütüphane, internet evi vb hizmetler her köyü gezerek, halkımızla buluşacak. Şakran, Maviköşe, Çaltılıdere, Çakmaklı plajlarının düzenlenerek su sporları yapılabilecek bölgeler oluşturulacak. “ dedi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894