• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 14 °C

Uluslararası halı saha futbol turnuvası başladı

Uluslararası halı saha futbol turnuvası başladı
İÜ ULUSLARARASI HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

İstanbul Üniversitesi tarafından yabancı öğrencilere yönelik olarak düzenlenen İÜ Uluslararası Halı Saha Futbol Turnuvası, 11-12 Nisan 2017 tarihlerinde yapılan ön eleme maçları ile başladı.

İstanbul Üniversitesi Spor Birliği Müdürlüğü tarafından İstanbul Üniversitesi’nde eğitim gören yabancı öğrencilere yönelik düzenlenen uluslararası halı saha turnuvası, 13 Nisan-5 Mayıs 2017 tarihleri arasında İÜ Coğrafya Kapalı Spor Salonu ve Halı Sahası’nda gerçekleştirilecek.

Turnuva kapsamında ön eleme maçları, pazartesi ve salı günleri gerçekleştirildi. Turnuvada yarışacak takımlar yapılan ön eleme maçları ile belirlendi. Turnuvadaki karşılaşmalar 25’er dakikadan 2 devre halinde ve 5 oyuncu ile oynanacak. Turnuvadaki puanlamalar maçlardaki galibiyete 3, beraberliğe 1, mağlubiyete ise 0 şeklinde uygulanacak. Puanların eşit olması halinde ilk olarak takımların kendi aralarında yaptıkları müsabakaya bakılacak, eşitliğin devam etmesi durumunda ise genel averaja bakılıp sıralama yapılacak.

Turnuvadaki karşılaşmalarda mücadele edecek takımlar 6 gruptan oluşuyor. Oluşturulan gruplar içerisinde A Grubu’nda Mali, Türkmenistan, Yemen ve Malezya takımları, B Grubu’nda Afganistan, Suriye, Uganda ve Ürdün, C Grubu’nda Etiyopya, Senegal, Güney Sudan ve Karadağ, D Grubu’nda Mauritus, Hindistan ve Kongo, E Grubu’nda Gana, Pakistan ve Rusya ve F Grubu’nda ise Türkiye, Hollanda ve Fildişi Sahili takımları yer alıyor.
Turnuvada 1. olan takımın sporcularına ülkelerine gidiş dönüş bileti ve sürpriz hediyeler verilecek.

İZMİR, Balçova, Çiğli, Gaziemir, Karşıyaka, Konak, Aliağa, Bayındır, Bergama, Beydağ, Bornova, Buca, Çeşme, Dikili, Foça, Karaburun, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Menderes, Menemen, Narlıbahçe, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk, Tire, Torbalı, Urla, Güzelbahçe, Urla

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894