• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 21 °C

UNESCO Dünya Mirası Yolunda, Bergama’dan Efes’e…

UNESCO Dünya Mirası Yolunda, Bergama’dan Efes’e…
İzmir’de bu yıl ikinci kez gerçekleştirilecek olan “UNESCO Dünya Mirası Yolunda Bisiklet Turu” organizasyonunda 250 amatör bisiklet sporcusu ve ünlü simalardan oluşacak misafirler

UNESCO DÜNYA MİRASI YOLUNDA, BERGAMA’DAN EFES’E…

İzmir’de bu yıl ikinci kez gerçekleştirilecek olan “UNESCO Dünya Mirası Yolunda Bisiklet Turu” organizasyonunda 250 amatör bisiklet sporcusu ve ünlü simalardan oluşacak misafirler Bergama’da bulunan Kızıl Avlu’dan hareket ederek, Selçuk Efes Antik Kenti’ne kadar olan 200 kilometrelik mesafeyi pedal çevirerek aşacak.

Bergama ve Selçuk Belediyeleri işbirliği, İzmir Valiliği, İzmir Büyük Şehir Belediyesi, UNESCO Türkiye Milli Komisyonu, Karşıyaka Belediyesi ve İzmir Kalkınma Ajansı’nın (İZKA) desteği ile yapılacak olan organizasyon 23 – 24 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek. İlk günün akşamında Pinhani Grubu Karşıyaka, Bostanlı sahilinde halka açık bir konser verecek.

Ayrıca, organizasyon öncesi 22 Eylül Cuma Günü Bergama Kültür Merkezi BerKM’de bir söyleşi yapılacak. Söyleşiye ‘UNESCO Dünya Miraslarımız konusunda Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, ‘Bisiklet ve Bisiklet Kültürü’ konusunda ACCELL Bisiklet Genel Müdürü Anıl Şakrak, ‘Bisiklet Sakatlıkları ve Yaralanmaları’ konusunda Arkas Spor Kulübü doktoru Prof.Dr.Metin Ergün konuşmacı olarak katılacak.

Her yıl Eylül ayının son haftasında gerçekleştirilmesi planlanan ve bu yıl ikincisi yapılan UNESCO Dünya Mirası Yolunda Bisiklet Turu Organizasyonu hakkında bilgi vermek üzere 11 Eylül Pazartesi Günü saat 10.30’da Tarihi Hava gazı Fabrikası Kültür Merkezi’nde Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Selçuk Belediye Başkanı Yrd.Doç.Dr.Dahi Zeynel Bakıcı ve Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın katılımıyla basın toplantısı düzenlenecektir.


UNESCO DÜNYA MİRASI YONUNDA BİSİKLET TURU ORGANİZASYON KOMİTESİ

Tarih     11 Eylül 2017, Pazartesi
Saat    10.30
Yer    Tarihi Hava Gazı Fabrikası Kültür Merkezi
Adres Alsancak Limanı Karşısı Tel: 0232 293 10 91

/EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894