• BIST 9473.71
  • Altın 2495.182
  • Dolar 32.5987
  • Euro 34.8369
  • İzmir 22 °C

Usta oyuncunun 35 yıllık merakı son buldu!

Usta oyuncunun 35 yıllık merakı son buldu!
USTA OYUNCUNUN 35 YILLIK MERAKI SON BULDU!

Usta oyuncu Zihni Göktay, 14 Nisan'da vizyona girecek olan Yaşamak Güzel Şey filminin çekimleri sırasında bir hayli duygusal anlar yaşadı.

35 yıl önce Kemal Sunal ve Yönetmen Natuk Baytan ile birlikte “Atla Gel Şaban” filminin çekimleri sırasında girmek istedikleri; fakat yasak olduğu için giremedikleri “Atatürk Arboretumu”na (Ağaç Müzesi), 35 yıl sonra Yaşamak Güzel Şey filmiyle ilk kez girdi. Usta oyuncu o sahneler için “Hayatımın en özel anlarından biriydi. Dostlarımı yad ettim” dedi.

Müfit Can Saçıntı’nın 14 Nisan’da vizyona girecek yeni filmi Yaşamak Güzel Şey’in başrol oyuncularından Zihni Göktay, filmin çekimleri sırasında 35 yıl öncesine döndü.
Göktay,filmin İstanbul’da bulunan “Atatürk Arboretumu”nda (Ağaç Müzesi) gerçekleşen çekimleri sırasında bir hayli duygusal anlar yaşadı.

“35 YIL ÖNCESİNE DÖNDÜ”
Usta oyuncu, 1982 yılında Kemal Sunal ve Yönetmen Natuk Baytan ile “Atla Gel Şaban” filminin çekimleri sırasında girmek istedikleri; ancak yasak olduğu için giremedikleri yere, yıllar sonra ilk kez girdi.

“KEMAL SUNAL’I VE YEŞİLÇAM EMEKÇİLERİNİ ANDILAR”
Çekimler sırasında bu anısını set ekibiyle paylaşan Zihni Göktay “Hayatımın en özel ve anlamlı sahnelerinden biriydi. Bu film ile 35 yıllık bir anı yeniden canlandı. Set ekibiyle birlikte dostlarımı andık.” dedi.

 

İZMİR Yeni Vizyon Gazetesi, Balçova, Çiğli, Gaziemir, Karşıyaka, Konak, Aliağa, Bayındır, Bergama, Beydağ, Bornova, Buca, Çeşme, Dikili, Foça, Karaburun, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Menderes, Menemen, Narlıbahçe, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk, Tire, Torbalı, Urla, Güzelbahçe, Urla

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894