• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 19 °C

Vekil Sinan Oğan Aliağa'da

Vekil Sinan Oğan Aliağa'da
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Mhp Iğdır Milletvekili Sinan Oğan Aliağa ilçe teşkilatını ziyaretini ziyaret etti. Ziyarete Aliağa İlçe Başkanı Abdürrehim Aydemir, Teşkilat Başkanı Serkan Acar, Kadın Kolları Başkanı Nurten Yaşar ve partililer katıldı.

MHP IĞDIR MİLLETVEKİLİ SİNAN OĞAN’DAN ALİAĞA ZİYARETİ

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Mhp Iğdır Milletvekili Sinan Oğan Aliağa ilçe teşkilatını ziyaretini ziyaret etti. Ziyarete Aliağa İlçe Başkanı Abdürrehim Aydemir, Teşkilat Başkanı Serkan Acar, Kadın Kolları Başkanı Nurten Yaşar ve partililer katıldı.

sinan-ogan-b.jpg

Parti ilçe binasında yapılan görüşmelerde karşılıklı fikir alışverişi bulunuldu. Toplantıda yerel seçimlere hazırlandıklarını belirten İlçe Başkanı Abdürrehim Aydemir “Önümüzde muhtemel bir erken yerel seçim gündemde. Bizlerde seçimlere olan hazırlıklarımızı partililerimizle beraber, birlik ve beraberlik içerisinde sürdürüyoruz. Partimize yeni katılımlar var bu sayıyı arttırmayı hedefliyoruz. Yaptığımız çalışmaların meyvelerini yavaş yavaş almaya başladık. Partimize karşı olumlu yönde bir yöneliş gözlemliyoruz. Tüm amacımız yerel seçimleri kazanmak ve Aliağa’yı Mhp’nin hizmetleri ile buluşturmak istiyoruz” dedi.

SOSYAL MEDYA ÖNEMLİ

Mhp Iğdır Milletvekili Sinan Oğan parti ziyaretinin planlı olmadığını, Aliağa’dan geçerken parti teşkilatına uğrayıp partililerle tanışmak istediğini söyledi. Yerelde ve genelde seçimlerde başarıya ulaşmak adına vatandaşa ulaşan her yolun kullanılması gerektiğini belirten Oğan “Her alanda örgütlenmemizi yapılandırmamız gerek. Eskisi gibi sadece kahve, ev ziyaretleri yaparak, tek tek dolaşarak insanlarla konuşmak yeterli olmuyor. Günümüzün internet çağı olması bakımından sosyal medyada da etkin olmamız gerek. Seçimlerin kazanılmasında çok büyük etken olmasa bile kişilere ulaşmak adına sosyal medyada önemli. Her alanda çalışmalarımızı dikkatli bir şekilde yapıp Mhp’ni yerelde de, genel de de iktidara taşımamız gerek” dedi.

HEDEFİMİZ İKTİDAR OLMAK

Yerel seçimlerin çok önemli olduğunu ifade eden Mhp Aliağa İlçe Teşkilat Başkanı Serkan Acar “İlçe kongremizden sonra sil baştan genel merkezimizin direktifleri doğrultusunda hedeflerimizi belirledik.   Önümüze Aliağa’da iktidar olmak gibi bir hedef koyduk. Sosyal medyada da “Aliağa Belediyesi’ni Kazanacağız” başlığında fikirlerimizi, düşüncelerimizi herkesimle paylaşıyoruz. Partililerimizle beraber yapmak istediklerimizi, hedeflerimizi anlatmak amacıyla da gerek köylerde, gerekse başka platformlarda vatandaşlarla bir araya geliyoruz. İddialıyız yerel seçimleri kazanmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.  

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894