• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 15 °C

Viking akademi eğitimleri devam ediyor.

Viking akademi eğitimleri  devam ediyor.
VİKİNG AKADEMİ EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

Viking Temizlik ve Kozmetik A.Ş. bünyesinde endüstriyel temizlik ve hijyen  ürünleri ile ev dışı tüketim alanında  müşterilerine yenilikçi çözümler sunan VİKİNG PROFESYONEL, hijyen ve temizliğe ihtiyaç duyan

oteller, restoranlar , yemek şirketleri ,temizlik hizmetleri sektörü, ticari çamaşırhaneler, sağlık kurum ve kuruluşları, eğitim kurumları ve  gıda üretim sektörlere temizlik ürün, sistem  ekipmanları ve satış sonrası hizmetleri ile profesyonel  çözümler sunuyor. Temel hedefi  sürdürülebilir müşteri memnuniyetini sağlayabilmek olan Viking Profesyonel, bu doğrultuda Viking distribütör ve bayi satış personellerinin katıldığı13-14 Ocak tarihlerinde eğitim düzenlendi.

AVRUPA STANDARTLARINDA  214.000 TON ÜRETİM

Viking Profesyonel’ in    temizlik ve hijyen uygulamalarını  kolaylaştıran ürünleri, uzman Ar-Ge kadroları ile geliştiriliyor. Viking Temizlik ve Kozmetik A.Ş. ‘nin İzmir Kemalpaşa’da bulunan 53.000 metrekarelik Avrupa standartlarındaki yıllık  214.000 ton üretim kapasiteli  modern tesislerinde, yüksek teknoloji ile kullanıcı ve doğa dostu ürünler  üretiliyor. Ürün ambalajları  toplam kalite yönetimi için ambalaj kalitesinin de ürün kalitesi kadar önemli olduğu gerçeği ile kurulan Viking Temizlik’ in iştiraki olan  Vikipack Plastik ve Kimya San. ve Tic. A.Ş. tarafından üretiliyor.

VİKİNG AKADEMİ EĞİTİMLERİ

Ev Dışı Tüketim sektörüne,  9 yıl önce VİKİNG PROFESYONEL markası ile giriş yaptığını belirten Ev dışı tüketim gurubu Türkiye Satış Müdürü Faruk Aydın “Bu süre içerisinde sektörünün gereksinimlerini belirlemek ve sentezlemek için yurt içi ve yurt dışında araştırmalar yapıp sürekli kendilerini yenilediklerini, en önemli konunun eğitim olduğuna karar verdiklerini” söyledi.  VİKİNG PROFESYONEL ürünlerinde her hijyen grubuna yönelik eğitim verecek VİKİNG AKADEMİ’ yi İzmir Gıda Çarşısındaki lokasyonda 2014 yılında kurduklarını ve eğitimlerine başladıklarını belirtti.  Akademide, mutfak hijyeninden zemin bakımına, tekstil hijyeninden bina bakımına tüm gruplarda uygulamalı ve teorik olarak tüm eğitimler veriliyor. Eğitimde hedef olarak; Viking EDT Satış Grubu , distribütör satış ekipleri (yurt içi ve yurt dışı) ve nokta müşteri personellerinin eğitimi yer alıyor.

http://www.vikingtemizlik.com.tr/

20170114_101348.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894