• BIST 9117.42
  • Altın 2324.394
  • Dolar 32.3814
  • Euro 35.0286
  • İzmir 25 °C

Viking Temizlik 40. Yılını Kutladı

Viking Temizlik 40. Yılını Kutladı
İmza attığı yenilik ve yatırımlarla Türk temizlik sektörünün en önemli oyuncularından biri olan Viking Temizlik,

İmza attığı yenilik ve yatırımlarla Türk temizlik sektörünün en önemli oyuncularından biri olan Viking Temizlik, 40. yılını çok özel bir geceyle kutladı. 12 Ocak Cuma gecesi, İzmir Swissotel Grand Efes’te gerçekleşen organizasyonda; 40. yıl kutlamalarının yanı sıra Türkiye’de bir ilk olan Premium serisi de davetli ve basın mensuplarının beğenisine sunuldu.

Viking Temizlik’ in Türkiye’nin her bölgesinden gelen bayileri ve müşterilerinin yanı sıra, tüm çalışanları, şirket danışmanları ve basın mensuplarının katılımı ile 500 ü aşkın davetli unutulmaz bir gece yaşadı. Sunuculuğunu tiyatrocu Veysel Diker’ in üstlendiği gecede Viking Temizlik’ in 40 yıllık serüveni ve Premium serisi tanıtılırken, Türk müziğinin tecrübeli ve kıymetli ismi Fatih Erkoç’un şarkıları ile çok özel bir gece yaşandı.

“40. YILIMIZI KUTLAMANIN GURUR VE MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Kökleri, geçmişin güçlü temellerine dayanan Viking Temizlik, hizmet kalitesi, tüketici beklentileri ekseninde tanımladığı misyonu ve vizyoner yapısıyla farklı bir noktada konumlanıyor. Benimsediği ilke ve değerlerin bir sonucu olarak 40 yıldır hızla büyüyen Viking Temizlik, hedef ve görev edindiği amaçları doğrultusunda ilerlemeye devam ediyor.

İzmir’de küçük bir atölyede başlayan serüvenin bugün dünyaya yayılan bir başarıya dönüştüğünü ifade eden Viking Temizlik İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Hayrettin Avcı, 4 erkek kardeş olarak çıktıkları 40 yıllık yolda halen tek yumruk olduklarına değinerek, “Bizler Viking’i ulusal bir firma yaptık, Viking’ in ikinci jenerasyonunun da firma ve markamızı bir dünya markası yapacağına inancımız tamdır. Bu yolda tamamen yerli bir firma olarak temizlik sektöründe ciddi bir mesafe kat ettik. Yatırım hedeflerimizi ve bu doğrultuda attığımız her adımı sağlam temeller üzerine inşa edebilmek adına her şeyi önceden planlayarak hareket ettik. Şimdi ise 40. yılımızı kutlamanın mutluluğunu, gururunu ve heyecanını yaşıyoruz. Bu geceyi bizimle paylaşan tüm misafirlerimize, bu yolda bizimle olan çalışanlarımıza teşekkür ederim” dedi.

“60 VİKİNG EMEKTARI PLAKETLERİNİ ALDI”

Viking Temizlik’ te 15. ve 10. çalışma yılını dolduran 60 çalışan sahneye davet edilerek, kendilerine Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Necmettin Avcı ve Yönetim Kurulu Üyesi Muhittin Avcı tarafından teşekkür plaketleri verildi. 

“PREMİUM SERİSİ İLE TÜRKİYE’DE BİR İLKE İMZA ATIYORUZ”

Uzun yıllardır devam eden başarılı yükselişe her zaman ilkleri ve yenilikleri sığdırdıklarını dile getiren Hayrettin Avcı; “Bugün burada 40. yılımızı kutlamanın yanı sıra sektör ve tüketici alışkanlıkları adına önemli bir yeniliğe imza atmanın heyecanı içerisindeyiz. Uzun süredir titizlikle yürütülen ARGE çalışmaları ışığında hazırlanan ve temizlik alanında yeni bir dönemi başlatacağına inandığımız premium ürünlerin lansmanını gerçekleştiriyoruz. Sağlıklı yeni nesiller yetiştirmek ve sürdürülebilir bir dünya için gücümüzü doğadan aldık. Tamamen insan sağlığı ve çevre hassasiyeti çerçevesinde hazırlanan Premium ürünlerini bu kadar iddialı kılan toksik kimyasal madde içermemesi, doğal bazlı formülasyonu ve hayvanlar üzerinde test edilmemesidir. Tüm bunları tek bir seride buluşturmak ve bunu Viking çatısında gerçekleştiriyor olmak bizim için gerçek bir gurur kaynağıdır” dedi.

Ürün lansmanında detay bilgiler veren Pazarlama ve İletişim Grup Müdürü Gökçe Hatipoğlu şunları paylaştı; “ Viking Premium WC Temizleyici, Mutfak Sprey, Banyo Sprey, Çok Amaçlı Temizleyici ve Sıvı Bulaşık Deterjanı “ ürünlerinin eşsiz ve güçlü içeriğini tescilleyen Plant Power Technology bitkisel kaynaklı hammaddelerin güçlendirilmesiyle elde edilmiş olup tüketicinin tüm beklentisine de yanıt verilmesini sağlamaktadır. Bu ürünler fosfat, sülfat, paraben, klor, amonyak, hayvansal kaynaklı hammaddeler ve hiçbir toksik kimyasal maddeyi içermez. Ürünlerimiz hayvansal bileşen içermediği gibi hayvanlar üzerinde test edilmemektedir. Ürün etiketlerimizde kullandığımız V-Label logosu, Avrupa Vejetaryenler Birliği (EVU) tarafından geliştirilmiş global lisanslı tek semboldür.

“VİKİNG ENGELSİZ TEMİZLİK, GÖRME ENGELLİLERİN TEMİZLİKTEKİ GÖZÜ OLACAK”

Görme engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştırmak ve topluma entegre olmalarını sağlamak amacıyla kapsamlı bir çalışmaya imza atan Viking Temizlik, ‘Engelsiz Temizlik’ projesiyle yeni çözüm ve öneriler geliştirmeye devam ediyor. “Engelsiz Temizlik” adıyla iOS ve Android uyumlu olarak oluşturulan uygulama, ürünlerin üzerine yerleştirilecek QR kodları okuyarak görme engellilerin temizlikteki gözü olacak. Konuyla ilgili Gökçe Hatipoğlu “ Engelli bireylerin temizlik malzemelerini kimseye ihtiyaç duymaksızın daha rahat kullanmalarının önünü açıyoruz. Kolay bir arayüze sahip olan uygulama, ilk açıldığında kullanım talimatı metnini sesli olarak okuyarak kullanıcıları yönlendirecek. Etiketin üzerinde yer alan kodun okutulmasıyla ise ‘Ürün ismi, gramaj, kullanım alanları, kullanım talimatı, dikkat edilecek hususlar ve çağrı merkezi” bilgileri kullanıcıya aktarılacak. Bilgiler arasındaki her geçiş sonrasında ulaşılan bilgiler akıllı telefonlar aracılığıyla robotik bir sesle okunacak. Tüm bu özelliklerin yanı sıra, ürünler üzerinde QR kodunun bulunmaması veya herhangi bir sebeple okunmaması durumunda kişiler, uygulama açıkken telefonu sallayarak ‘Sesli arama’ modunu aktive edebilecek. Aktive olan uygulamaya ürünün ismini söyleyen kullanıcı, istediği ürünün içeriklerine ulaşılabilecek “ dedi. /EGE BASIN GRUBU

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com

ARASTA HABER           www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894