• BIST 9524.59
  • Altın 2521.586
  • Dolar 32.5759
  • Euro 34.5645
  • İzmir 16 °C

Vitamini bol sebzeler sıcacık pidelerle buluştu

Vitamini bol sebzeler sıcacık pidelerle buluştu
VİTAMİNİ BOL SEBZELER SICACIK PİDELERLE BULUŞTU

Nelipide Gurme, Ordu’nun dillere destan kıymalı, kaşarlı ve etli pidelerinin yanına sebze seçeneğini de ekleyerek sebze severler ve vejetaryenler için harika bir rota oluyor. Besleyici olduğu kadar lezzetleriyle de ön plana çıkan ve mevsim sebzeleriyle harmanlanan pideler, Nelipide Gurme’de müdavimlerini bekliyor.

Farklı restoran konsepti ve gurmelere layık menüleriyle adından söz ettiren Nelipide, İstanbul’da Bağdat Caddesi, Ataşehir ve Beylikdüzü’nde yer alan şubeleriyle hizmet vermeye devam ediyor. 

HAFİF, TAZE VE DOĞAL BİR ÖĞÜN GEÇİRMEK İSTEYENLERİN ADRESİ; NELİPİDE

Baharı karşılamaya hazırlandığımız bu dönemde hafif bir yemek alternatifi arayanlara sebzeli pideleriyle seslenen ve lezzet farkını ortaya koyan Nelipide Gurme, keyifli bir öğünün ilk durağı oluyor.  Misafirleri için pidelerinde hem besleyici hem de taze sebzeleri kullanan Nelipide Gurme, vitamin, mineral ve besin değeri bakımından yüksek olan; havuç, kabak, mısır, mantar ve soğanı kullanarak hazırladığı lezzetli pidelerini Ordu’dan gelen doğal ürünleriyle hazırlıyor.

HERKES İÇİN PİDE…

Usta şeflerin maharetli ellerinde pideye dönüşen malzemeler, taş fırında odun ateşinde pişirilerek sunuluyor. Samimi ve hoş ortamıyla misafirlerini karşılayan Nelipide’nin pide menüsünde; tavuklu, kıymalı, pastırmalı patatesli, kuşbaşı etli, ıspanaklı ve çok tahıllı hamurlu seçeneklerini de yer alıyor.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894