• BIST 9079.97
  • Altın 2325.231
  • Dolar 32.3294
  • Euro 34.9241
  • İzmir 16 °C

Vodafone’dan Esnafa Özel Ultra Limitsiz İnternet

Vodafone’dan Esnafa Özel Ultra Limitsiz İnternet
Dijital bağlantılı yaşamı bireyler ve kurumlar için kolay ve erişilebilir kılmayı hedefleyen Vodafone, Türkiye’de esnafın dijitalleşmesi hedefiyle yenilikçi çözümler sunmaya devam ediyor

VODAFONE’DAN ESNAFA ÖZEL ULTRA LİMİTSİZ İNTERNET

Dijital bağlantılı yaşamı bireyler ve kurumlar için kolay ve erişilebilir kılmayı hedefleyen Vodafone, Türkiye’de esnafın dijitalleşmesi hedefiyle yenilikçi çözümler sunmaya devam ediyor. Vodafone, esnafın dijitalleşmesi için hayata geçirdiği ‘Dijital Dükkan Paketi’ ile internette kota kavramını ortadan kaldırıyor. Esnafa özel olarak tasarlanan ‘Dijital Dükkan Paketi’ sayesinde maksimum hızda ultra limitsiz internet hizmetine ek olarak Samsung Galaxy Tab3 Lite7 tablet ve aylık sabit ücreti olmayan ‘konuştukça öde’ özelliğine sahip dijital sabit telefon hizmeti bir arada sunuluyor. Kullanıcılar ayrıca hiçbir ek ücret ödemeden 12 ay boyunca 4 haftalık Lig TV yayınına sahip ‘Digitürk Play Spor Extra’ ya da dünyaca ünlü filmleri izleme fırsatı sunan ‘Digitürk Play Eğlence’ paketlerinden birini de ücretsiz olarak seçebiliyor.

Türkiye'nin Dijital Dönüşümüne liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, esnafın işini ve dükkanını dijitalleştirmek amacıyla hayata geçirdiği ‘Dijital Dükkan Paketi’ ile esnafın tüm teknolojik ihtiyaçlarını tek bir kutuda buluşturdu.

Vodafone, Dijital Dükkan Paketi ile esnafın dijitalleşmesine katkıda bulunurken, internetten, sabit telefona, tabletten futbola ve filme kadar tüm ihtiyaçları tek bir paket altında sağlıyor. Paket kapsamında, Vodafone tarafından kullanıcılara sabah 7’den akşam 7’ye kadar bulunulan lokasyonun izin verdiği en yüksek hızda, hiçbir kotası bulunmayan AKN’siz (Adil Kullanım Noktası) ultra limitsiz internet hizmeti veriliyor. Ayrıca, dileyene dijital sabit hat ile aylık sabit bir ücreti olmayan ‘konuştukça öde’ özelliğine sahip sabit telefon hizmeti (VoIP) de sağlanıyor. Üstelik bu hizmetin alınması durumunda hat bedeli Vodafone tarafından hediye olarak karşılanıyor.

ENGİN AKSOY: “MÜŞTERİLER ÖNCEDEN ESNAFTAN ÇAY, KAHVE İSTERDİ ŞİMDİ İNTERNET İSTİYOR”

Türkiye’de tüm işletmelerin dijitalleşmesi hedefiyle çalışmalarını sürdürdüklerini ve bu doğrultuda esnafın tüm teknolojik ihtiyaçlarını tek bir pakette topladıklarını belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, Dijital Dükkan Paketi ile ilgili şunları söyledi:

“Vodafone olarak, bugün sadece bir mobil iletişim şirketi olmaktan çıkarak evlere ve işletmelere yönelik birçok sabit iletişim hizmetini de tek elden sunan ve abonelerimize her an her yerden yüksek hızlı internete bağlanma avantajı sağlayan bir genişbant telekomünikasyon şirketi konumundayız. Vodafone Türkiye Kurumsal İş Birimi olarak, Türkiye’deki tüm işletmelerin telekom ihtiyaçları için uçtan uca çözümler sunuyor, özel çözümler geliştiriyor ve uyguluyoruz. Kendimizi işletmelerin “dijital iş ortağı” olarak konumlandırıyoruz. Dijitalleşme, artık her an her yerde ve hayatımızın her alanında yer alıyor. Esnafımızın da bu dijital dünyaya ayak uydurması gerektiğine inanıyoruz. Zira zaman değişti, esnaflık da değişti. Müşteriler önceden çay, kahve isterdi, şimdi internet istiyor. Yani internetsiz olmuyor. Tüm bu etkenleri göz önünde bulundurarak, biz de esnafımızın teknolojik ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir Dijital Dükkan Paketi oluşturduk. Böylece esnafımızın dijitalleşmesine katkıda bulunmak için yeni bir dönemi başlatıyoruz. Esnafın dükkanını dijitalleştirmek için onları internette sınırlamayan adil kullanım kotasız, ultra limitsiz maksimum hızda bir internet deneyimi sunuyor, bunun yanında birçok içeriği de uygun fiyat avantajıyla sağlıyoruz. Vodafone olarak, herkes dijitalleşebilsin istiyoruz. Bu vesileyle hala dükkanını dijitalleştirmeyen ve internet erişimi olmayan tüm esnaf vatandaşlarımızı ‘Dijital Dükkan Paketi’nden yararlanmaya davet ediyoruz.”

İŞLETMELER, DİJİTAL YOL HARİTALARINI VODAFONE İLE ÇİZMEYE DEVAM EDİYOR

Dijitalleşme yolculuğunda, işletmelerin fırsatları ve riskleri değerlendirip iş sürekliliği yaratmalarını hedefleyen Vodafone, Temmuz 2014’te hayata geçirdiği “Yarına Hazırım Platformu” ve “Vodafone Dijitalleşme Endeksi” ile işletmelerin teknoloji ihtiyaçlarını tespit ederek süreçlerini optimize etmelerine destek olmayı sürdürüyor. İşletmelerin dijital olgunluğunu ölçerek, dijital yol haritalarını çizmelerine yardımcı olan Vodafone, Yarına Hazırım Platformu ile bugüne kadar 42 bin küçük ve orta büyüklükte işletmenin Dijitalleşme Endeksini hesapladı, ihtiyaçlarını tespit etti. Ek olarak, 2 bini aşkın büyük işletmenin ve kamu kurumunun da Dijitalleşme Endeksi hesaplandı. Vodafone’un ‘Yarına Hazırım Platformu’, otomotivden beyaz eşyaya her sektörden şirketin ihtiyaçlarını analiz ederken, bu ihtiyaçlara uygun çözümler sunmaya devam ediyor. Vodafone Grubu, bugün global çapta 465 milyon bireyin ve 20 milyon işletmenin dijitalleşmesi için önemli yatırımlar yapmayı sürdürüyor.

Vodafone Dijital Dükkan Paketi’ni satın alan işletmeler ise Vodafone İş Ortağım tarafından “Dijital Dükkan” olarak sertifikalandırılıyor, dijitalleşme yolculuğunda Vodafone’un desteğiyle bir adım öne çıkıyor. Vodafone Dijital Dükkan Paketi hakkında detaylı bilgi için Vodafone Cep Merkezleri ya da vodafone.com.tr adresi ziyaret edilebiliyor.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894