• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 14 °C

Yarı maraton yarı eğlence! / RunMarisRun

Yarı maraton yarı eğlence! / RunMarisRun
RUNMARİSRUN / YARI MARATONU İLE HEM SPOR YAPACAK HEM DE EĞLENCEYE DOYACAKSINIZ.

Düzenlediği organizasyonlar ile hem spor hem de eğlenceyi hayatımıza katan Uzunetap, 8-9 Nisan tarihlerinde Marmaris’te gerçekleşecek “RunMarisRun” ile 7’den 70’e herkesi sporla buluşturuyor! Uzunetap ve Marmaris Belediyesi işbirliği ile 9 Nisan’da start alacak olan “RunMarisRun” Yarı Maratonu ile hem spor yapacak hem de eğlenceye doyacaksınız.

“RunMarisRun” etkinliğinde, 21,1 km yarı maraton, 10 km ve 5 km’lik kategorilerin yansıra çocuklar için 0,5 km MiniMaris ve 2km’lik halk koşusu kategorisi bulunuyor. Yarış öncesinde düzenlenecek konserler, makarna partisi ve birbirinden keyifli aktiviteler ile spor ve eğlence dolu bir hafta sonu sizi bekliyor.Yarışmayı tamamlayan tüm sporculara başarı madalyası, dereceye giren yarışmacılara ise koşu sonrası düzenlenecek törende ödül olarak kupa ve para ödülü verilecek.

Marmaris Belediyesi katkıları ile gerçekleşen RunMarisRun etkinliğinde dünyaca ünlü spor markası Under Armour, Garmin, D-Resort Grand Azur Hotel, Netsel Marina, Ahu Hastanesi, Kralworld Radio ve NTVSpor gibi birbirinden önemli sponsorlar yer alırken AKUT gönüllüleri de etkinliğe destek veriyor. “RunMarisRun” etkinliğine www.uzunetap.com’dan online olarak kayıt yapabilirsiniz. Ayrıca Marmaris’te geçireceğiniz harika bir hafta sonu için D-Resort Grand Azur Otel, RunMarisRun katılımcıları için hazırladığı avantajlı paketleri sizin için sunuyor.

Yarış Programı:
8 Nisan Cumartesi günü saat 10:00’da başlayacak organizasyon kayıtlar ve kit tesliminden sonra etkinlik alanında düzenlenecek çeşitli aktiviteler, makarna partisi ve Grup yirmi7 konseri ile devam edecek. Yarışlar 9 Nisan Pazar günü start alacak ve 13:00’da gerçekleşecek ödül töreni, Buray ve Tugba Yurt konserleri ile organizasyon sona erecek.

Uzunetap ???
Uzunetap olarak biz spora gitmeye değil, spor yaparak yaşamaya inanıyoruz. Bunun için hayatın içinde sınırlarımızı zorlayarak, bedenimizi tanıyarak spor yoluyla keşfetmeye, gelişmeye ve eğlenmeye olanak sağlayacak farklı dallarda organizasyonlar düzenliyoruz.

2010 yılından bugüne dek Türkiye'nin ilk çok etaplı ultra maratonları olan Likya Yolu Ultra Maratonu ve Runfire Cappadocia Ultra Maratonları gibi uluslar arası koşu organizasyonlarının yanı sıra, Longest Night / Run or Ride,Longest Day / Run With the Sun, Coupe Run, Gece Koşuları ve Moonlight Cappadocia gibi farklı spor dallarını da içine alan çeşitli etkinlikleri hayata geçirdik. Tüm bu organizasyonları, dünya standartlarının üzerinde, sağlık ve güvenlik konularında alanında profesyonel ekiplerle ortaklaşa gerçekleştiriyoruz. Her seferinde bir öncekinden daha kaliteli, daha heyecanlı, eğlenceli ve zorlu yarışlar gerçekleştirmek ve yepyeni organizasyonlarla Türk sporuna katkı sağlamak en büyük hedefimiz. www.uzunetap.com

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894