• BIST 9094.06
  • Altın 2324.811
  • Dolar 32.3705
  • Euro 34.976
  • İzmir 22 °C

Yaz Okulları, Mutlu Veda Etti

Yaz Okulları, Mutlu Veda Etti
Foça Belediyesi’nce, Foça ve Yeni Foça’da ‘8 Temmuz - 8 Eylül’ tarihleri arasında gerçekleştirilen ‘2016 Yaz Okulları’nda, 500 dolayında öğrenci eğitim gördü.

Foça Belediyesi’nce, Foça ve Yeni Foça’da ‘8 Temmuz - 8 Eylül’ tarihleri arasında gerçekleştirilen ‘2016 Yaz Okulları’nda, 500 dolayında öğrenci eğitim gördü.  

Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’dan, Yaz Okulları’na Katılım Belgelerini alan küçük öğrenciler, mutluluk anlarını fotoğraflara yansıttı.

2004 yılından bugüne dek, Foça Belediyesi ve Foça Belediye Spor Kulübü olarak pek çok branşta Yaz Okulları açtıklarını belirten Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ; ‘Sadece yaz aylarında değil, 12 ay boyunca çok farklı branşlarda faaliyetler içerisinde bulunmaya gayret ettik. Amacımız, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılapları doğrultusunda gençlerimizi bu ülkeye çok faydalı bireyler olarak yetiştirmektir’ dedi.

Foça Belediyesi Nihat Hüsenay Stadı ve Foça Belediyesi Yeni Foça Sedat Avcı Futbol Sahası’nda gerçekleşen yaz okulları kapanış törenine; Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, İlçe Emniyet Amiri Gülcan Coşkun, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Amirleri, Foça Belediye Spor Kulübü Yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler ile velileri katıldı.

Kurslar, 10 kültür-sanat branşında; gitar, piyano, dans, pilates, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, Türk Halk Oyunları, çocuk korosu, bağlama, ritim kursu ve 6 spor branşında; basketbol, voleybol, futbol, cimnastik, boccia ve taekwondo kursu olarak gerçekleştirildi. Yaz sezonu sona eren Foça Belediyesi Kursları, kış sezonunda da sürecek. / EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894