• BIST 9549.82
  • Altın 2475.524
  • Dolar 32.4926
  • Euro 34.5777
  • İzmir 24 °C

Yaz Spor Okullarına Büyük İlgi

Yaz Spor Okullarına Büyük İlgi
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ BASIN BÜLTENİ / Sanayi kenti Aliağa’nın kent merkezinden 15 km uzaklıkta bulunan Helvacı Mahallesinde sporcu ordusu yetişiyor. Yoğun katılımın olduğu yaz spor okullarında futbol ve tekvando branşında eğitimler devam ederken çocukl

HELVACI’DA YAZ SPOR OKULUNA BÜYÜK İLGİ

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ BASIN BÜLTENİ / Sanayi kenti Aliağa’nın kent merkezinden 15 km uzaklıkta bulunan Helvacı Mahallesinde sporcu ordusu yetişiyor. Yoğun katılımın olduğu yaz spor okullarında futbol ve tekvando branşında eğitimler devam ederken çocuklara sporun önemi anlatılıyor.

HELVACI’DA 7’DEN 70’E HERKESE SPOR YAPABİLME İMKANI

Yaz spor okuluna olan yoğun ilgiden memnun olduklarını belirten Aliağa Belediyesi Helvacı Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ali Kaya “12-13 yaş gruplarında futbol ve tekvando branşında eğitim verilen yaz spor okulumuza olan yoğun ilgi bizleri mutlu etti. Helvacı mahallesinde yaşayan çocuklarımızın bilinçli şekilde spor eğitimi almasını sağlıyoruz. Mahallemizde yaşayan herkesin bilinçli şekilde spor eğitimi alabilmesi çeşitli çalışmalarda yürütüyoruz. Çok amaçlı spor salonumuzda kadınlarımız uzman eğitmenler eşliğinde bilinçli spor yapıyor. Futbol takımımızın alt yapısında yüzlerce genç spor eğitimi alırken, tekvando takımımızın çıtası da her geçen gün yükseliyor. Kulübümüz bünyesinde eğitim alan çocuklarımızın kazandığı başarılar bizleri çok mutlu ediyor. Aliağa Belediyesi ve Aliağaspor Kulübü ile uyumlu ve koordineli çalışmamız sonucunda mahallemizdeki her yaştan yurttaşımız spor yapabilme imkanına kavuştu.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894