• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3558
  • Euro 34.9403
  • İzmir 14 °C

Yeni Yıla Beş Yıldızlı Başlangıç

Yeni Yıla Beş Yıldızlı Başlangıç
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Çeşme’nin en güzel plajlarından Boyalık Koyu’nda hizmet veren 5 yıldızlı Boyalık Beach Otel, yılbaşı tatili için cazip bir kampanya hazırladı.
YENİ YILA BEŞ YILDIZLI BAŞLANGIÇ
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Çeşme’nin en güzel plajlarından Boyalık Koyu’nda hizmet veren 5 yıldızlı Boyalık Beach Otel, yılbaşı tatili için cazip bir kampanya hazırladı. Yılbaşı gecesi Lütfi Tuna ve Orkestrası canlı Performansı eşliğinde gala yemeği ve 1 Ocak gecesi Grup Malibu gitar dinletisiyle özel program yapılacak Otel’de eğlencenin yanı sıra; termal ve ısıtılmış thalasso havuzu, Türk hamamı, sauna ve buhar banyosu gibi hizmetlerden de ücretsiz faydalanma imkanı sunuluyor. 
 
279 TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA
Çeşme’nin muhteşem denizine bakan konforlu odalar, dünya mutfaklarının birbirinden özel tatları, ruhsal ve bedensel dinginlik veren eşsiz sağlıklı yaşam ve SPA hizmeti ile yeni yıla girmek için doğru başlama noktası sunan Boyalık Beach Hotel’de, 31 Aralık- 3 Ocak tarihleri arasında en az 2 gece konaklayanlara yılbaşına özel kişi başı 279 TL’den başlayan özel fiyatlarla avantaj sağlanıyor. 
 
Gala yemeğinde limitsiz yerli içki, yeni yıl sabahı brunch, sabah kahvaltısı ve açık büfe akşam yemeği, deniz veya bahçe manzaralı standart veya aile odaları, çocuklar için eğitici ve öğretici oyunlar, mini kulüp ve mini disko imkanı sunan Boyalık Otel, 0-6 yaş arası çocukları da ücretsiz olarak ağırlıyor.  / EGE BASIN GRUBU
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894