• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 21 °C

Yıldırım, İzmirliye İŞ Aş Var

Yıldırım, İzmirliye İŞ Aş Var
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ / Ulaştırma eski Bakanı, AK Parti İzmir milletvekili adayı Binali Yıldırım, İzmir’de bundan sonra hizmet siyaseti dönemi başlayacağını söyledi. Yıldırım, “Hazırlanan projelerde İzmirliye iş, aş ve zenginlik

Yıldırım: Projelerimizde İzmirliye iş ve aş var
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ /  Ulaştırma eski Bakanı, AK Parti İzmir milletvekili adayı Binali Yıldırım, İzmir"de bundan sonra hizmet siyaseti dönemi başlayacağını söyledi. Yıldırım, “Hazırlanan projelerde İzmirliye iş, aş ve zenginlik var.” dedi.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bayındır Belediye Başkanı Mehmet Kertiş, AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve AK Parti İzmir milletvekili adaylarının da katıldığı toplantıda Bayındırlılar"a seslenen Binali Yıldırım, Bayındır"ın bereketine bereket katacaklarını belirtti.
Vatandaşların laf yapanları değil, iş yapanları çok iyi bildiğini ifade eden Yıldırım,  Bayındır"da sulama suları ve göletlerle ürünlerin artışını sağlayacaklarını dile getirdi. Yıldırım, “Bizi Türkiye bilir, Bayındır bilir. Bizi bölünmüş yollardan, havayolunu halkın yolu yaptığımızdan bilirsiniz, hastane, eczane kuyruklarında beklediğiniz günlerden bilirsiniz. Bizi Recep Tayyip Erdoğan"dan bilirsiniz ” dedi. Yıldırım, Bayındır"dan İstanbul"a önemli miktarda çiçek alan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş"a da bu katkısından dolayı teşekkür etti.
Yıldırım, 12 Haziran"da ilkesiz, projesiz siyasilere halkın en büyük dersi vereceğini vurguladı. Yıldırım, “İstanbul Türkiye"nin diğer kentleriyle arayı açıyor deniyor, ama istiyorum ki tüm kentler aynı durumda olsun.” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894