• BIST 9061.94
  • Altın 2298.879
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0755
  • İzmir 25 °C

Yılın En İyi Distribütörü

Yılın En İyi Distribütörü
Türkiye’de 20 yıldır Converse’in distribütörlüğünü yapan Conteks, Converse Global tarafından “Yılın En İyi Distribütörü” seçildi. Büyüme hızı ve pazarlama yöntemleri dikkate alınarak ödüllendirilen Conteks, kuruluşundan bu yana yüz

TÜRKİYE CONVERSE DİSTRİBÜTÖRÜ CONTEKS, DÜNYADA “YILIN EN İYİ DİSTRİBÜTÖRÜ” SEÇİLDİ

Türkiye’de 20 yıldır Converse’in distribütörlüğünü yapan Conteks, Converse Global tarafından “Yılın En İyi Distribütörü” seçildi. Büyüme hızı ve pazarlama yöntemleri dikkate alınarak ödüllendirilen Conteks, kuruluşundan bu yana yüzde 600 büyüme sağladı. 2005 yılında Türkiye’de toplam 600 bin çift Converse ayakkabı satıldı. Converse Global, distribütörlerini büyüme hızının yanı sıra pazarlama yöntemlerine, satış rakamlarına ve markanın tüm ürünlerine verdiği desteği dikkate alarak her yıl değerlendiriyor. Fransa, İtalya, Almanya’da satış yapan firmaların da aralarında bulunduğu 70 ülkede faaliyet gösteren şirketler arasından Türkiye’den Conteks, Converse Global tarafından “Yılın En İyi Distiribütörü” seçildi. Türkiye’de 20 yıldır Converse’in distribütörü olan Conteks, ikinci kez bu ödüle layık görüldü. Boston’da 7 Haziran’da yapılan törende, Conteks Yönetim Kurulu Üyesi Furkan Gözalan’a “Yılın En İyi Distiribütörü” ödülünü Converse Global Başkan Yardımcısı Timothy Ouellette verdi.

Geçtiğimiz yıl en büyük büyüme hızını kaydederek bu ödülün sahibi olan Conteks’in Yönetim Kurulu Üyesi Furkan Gözalan, “Satışın yanı sıra satış noktalarımızın da artması ve pazarlama yöntemlerimiz bu ödülü almamızda etkili oldu. Satış rakamlarına göre Avrupa’da Fransa, İtalya ve Almanya’dan sonra dördüncü sıradayız. 2005 yılında toplam 600 bin çift Converse ayakkabı satışına ulaştık. Pazarlama çalışmalarına ağırlık vererek, stratejileri kuvvetlendirdik. Tüm dünyada klasik modeller diğer modellerden daha fazla satılıyor. Biz Türkiye’de tüm modellerin tanıtımına ve satışına destek veriyoruz. ” dedi.

Türkiye’de satış noktalarını ziyaret eden Bölge Müdürü Ricardo Van Der Lee, Conteks’in başarısını şöyle özetliyor: “Ödül işin tüm yönleri dikkate alınarak en büyük başarıyı sağlayan firmaya veriliyor. Tabii ki rakamlar ve büyüme oranları etkili oluyor. Ayrıca Conteks’in satış yaklaşımı, dengeli pazarlama yöntemleri kadar Converse'e yaptığı güçlü yatırım ve Converse altyapısına olan bağlılığı da çok önemli. Yalnızca Chuck Taylor modeline değil, diğer ürünlere de (Jack Purcell, Basketball Performance and One Star) destek vermesiyle inanıyoruz ki Conteks, markayı üst düzeyde temsil ediyor.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894