• BIST 9109.99
  • Altın 2325.622
  • Dolar 32.3666
  • Euro 35.0423
  • İzmir 25 °C

Yorulmaz’a Sivaslılar’dan Destek

Yorulmaz’a Sivaslılar’dan Destek
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi AK PARTİ ALİAĞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İBRAHİM ETEM YORULMAZ, TÜM VATANDAŞLARI ÇOK SEVDİKLERİNİ BELİRTEREK, “BİZLER TOKATLIYIZ, SİVASLIYIZ, ANKARALIYIZ AMA HEPİMİZ A
İBRAHİM ETEM YORULMAZ’A SİVASLILAR’DAN DESTEK…
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi  
Ak Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz’a, Aliağa’da oturan Sivaslı vatandaşlardan da destek geldi. Merkez seçim ofisinde Sivaslı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği buluşmada, salona giremeyen çok sayıda vatandaş sokağa kurulan ses sistemi ile konuşmaları dışarıda dinledi. Kontenjan Adayı ve Gemi Söküm Sanayicileri Dernek Başkan Yardımcısı İsmail Önal ve Meclis Üyesi Adayı Sivaslı İşadamı Cengiz Demir’in katkılarıyla düzenlenen toplantıya, İbrahim Etem Yorulmaz’a destek vermek üzere Aliağa’ya gelen İzmir Milletvekili Nesrin Ulama’nın yanı sıra İlçe Başkanı Yaşar Akbulut ve belediye meclis üyeleri katıldı. 
İbrahim Etem Yorulmaz, Aliağa’da belediyecilik anlamında birçok şeyin eksik olduğunu belirterek, “Dolaştığımız yerlerde görüyoruz. Aliağa’da yollar es geçilmiş, üst geçitler es geçilmiş, sağlık es geçilmiş en önemlisi sosyal belediyecilik es geçilmiş. 30 Mart’tan sonra vatandaşlarımıza alt yapı olacağız, yol olacağız, üst geçit olacağız, istihdam olacağız” diye konuştu.
 
 AZ UYUYUP ÇOK ÇALIŞALIM
Tüm vatandaşları çok sevdiklerini söyleyen Yorulmaz, “Bizler Tokatlıyız, Sivaslıyız, Ankaralıyız ama hepimiz Aliağalıyız. Sizde bu heyecan, bu azim, bu yüreklilik, bu Aliağalılık varken, sizin önünüzde hiçbir insan, hiçbir parti duramaz. 30 Mart’tan sonra bunu hep birlikte göreceğiz. Sizlerden isteğim seçimlere 20 gün kaldı. Az uyuyup çok çalışalım. Aliağa’nın buna ihtiyacı var. 20 gün daha çalışalım, 30 Mart’ta demokrasi meydanında buluşalım” dedi.
 
ALİAĞA, İZMİR BİR 5 YIL DAHA KAYBETMESİN
Ak Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema da, Aliağa’nın “Yorulmaz bir Başkanı” olduğu için çok şanslı olduğunu belirterek, “Aliağa, kaybettiği hizmetleri İbrahim Etem Yorulmaz ile kapatacak. Önümüzdeki 20 günlük süreçte gece gündüz bir nefer gibi çalışalım ki Aliağa, İzmir bir 5 yıl daha kaybetmesin” dedi.
Artık İzmirli seçmenin CHP zihniyetine bir mesaj vereceğini belirten Nesrin Ulema,  “Ceketimi koysam kazanırım diyenlere, hizmet yapmasam da nasıl olsa İzmirli bize oy verir diyenlere bir mesaj verecek. Artık İzmir’in yerel yönetimleri, belediye başkanlıklarını Ak Partili genç yiğitlere emanet edecek” diye konuştu. 
 
YORULMAZ, GEMİ SÖKÜM YAN SANAYİCİLERİ KOOPERATİFİ ÜYELERİ İLE KAHVALTIDA BULUŞTU
Öte yandan, AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, Gemi Söküm Yan Sanayicileri kooperatifi üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi.
Can Restoranda düzenlenen kahvaltıya AK Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, İlçe Başkanı Yaşar Akbulut ve belediye meclis üyeleri katıldı. Samimi bir ortamda geçen kahvaltıda konuşan İbrahim Etem Yorulmaz, kendileri ile bu güzel sabahı paylaşan Gemi Söküm Yan Sanayicileri Kooperatifi Başkanı Ömer Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. 
Sırça köşklerde oturmadıkların ve bu zamana kadar alın teriyle kazandıklarını belirten Yorulmaz, “Bugün Aliağa’da bütün insanlarımıza faydalı olabilmek için yola çıktık. Geriye kalan 20 gün el ele, gönül gönüle, çocuklarımızın geleceği adına, yaşlılarımızın bakımı adına Aliağa’da yaşayan herkes için iyi şeyler yapmak istiyorum. İyi şeyler yapmak için iyi niyet gerekir. Sizde de, bizde de o iyi niyet var. O yüzden sizlerle birlikte başarılı olacağımızdan eminim” diye konuştu.   
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894