• BIST 9548.09
  • Altın 2499.755
  • Dolar 32.4879
  • Euro 34.5554
  • İzmir 23 °C

Yüksek Yargı Mensupları Denizli’ye Hayran Kaldı

Yüksek Yargı Mensupları Denizli’ye Hayran Kaldı
YÜKSEK YARGI MENSUPLARI DENİZLİ’YE HAYRAN KALDI

Denizli Büyükşehir Belediyesinin desteklediği, Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu tarafından düzenlenen "Ürün ve El Sanatları Fuarı" için Denizli'ye gelen Adalet Bakanlığı, HSK ve Yargıtay üyeleri Denizli'ye hayran kaldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin desteklediği, Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu tarafından düzenlenen Ürün ve El Sanatları Fuarı için Denizli’ye gelen Adalet Bakanlığı, HSK ve Yargıtay üyeleri Denizli'ye hayran kaldı. Üç gün boyunca Denizli'de ağırlanan heyete, Adalet Bakanı Yardımcısı Bilal Uçar, Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek,  HSK Üyeleri, Yargıtay üyeleri, Emekli Yargıtay Onursal Başsavcısı Hasan Erbil, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım, İşyurtları Kurumu Daire Başkanı Dr.Vehbi Kadri Kamer, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz ve davetliler katıldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın ev sahipliğinde Denizli’yi gezen heyet ilk gün Sakızcılar Mahallesi'ndeki Ağlayan Kaya, daha sonra beyaz cennet Pamukkale ile Hierapolis Antik Kenti'ni gezdi.

HEYET DENİZLİ TELEFERİK VE BAĞBAŞI YAYLASI'NDA KONAKLADI

Çamlık Mesireliği'nde dinlenme fırsatı bulan konuklar Denizli Büyükşehir Belediyesinin kente kazandırdığı Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası tesislerinde konakladı. 1500 metre rakımdaki Bağbaşı Yaylası’nda bulunan bungalov evlerde doğa ile iç içe vakit geçiren yüksek yargı mensupları yayladaki tesislerde ağırlandı. Bağbaşı Yaylasının muhteşem manzarası ve temiz havasının tadını çıkaran konuklar ev sahipliğinde dolayı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti.EGE BASIN GRUBU aliağa haber izmir

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894