• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 17 °C

Yüreğimiz Bu Kez İstanbul’da Yandı

Yüreğimiz Bu Kez İstanbul’da Yandı
İstanbul'da düzenlenen hain terör saldırısında şehit olan polis memuru Ali Aksoy, memleketi Akhisar'da son yolculuğuna uğurlandı.

YÜREĞİMİZ BU KEZ İSTANBUL’DA YANDI

İstanbul'da düzenlenen hain terör saldırısında şehit olan polis memuru Ali Aksoy, memleketi Akhisar'da son yolculuğuna uğurlandı. Acı ve hüznün hâkim olduğu cenaze namazına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katılarak ailenin acısına ortak oldu.

İstanbul'da hain terör örgütü tarafından gerçekleştirilen ve çevik kuvvet polislerini hedef alan saldırıda şehit düşen polislerden Ali Aksoy, memleketi Akhisar'da son yolculuğuna uğurlandı. Sarıçalı Mahallesi Aşağı Yeni Cami’nde kılınan cenaze namazına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün yanı sıra Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Milletvekilleri, Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek, Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Şefik Güvenç, İl Jandarma Komutanı Albay Özcan Kaplan, İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri ve diğer ilçe koordinatörleri, İlçe Belediye Başkanları, Meclis Üyeleri, MHP il ve İlçe Teşkilatları, Ülkü Ocakları İl Teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BAŞKAN ERGÜN AİLENİN ACISINI PAYLAŞTI

Cenaze namazı öncesi Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün şehit Ali Aksoy’un babası Ömer Aksoy’a sarılarak teselli etti. Başkan Ergün, şehit Ali Aksoy’un kardeşi Mehmet Aksoy ve dedesi Şevket Yağızer’e de başsağlığı ve sabır dileklerini iletti. İl Müftüsü Sinan Cihan tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından şehit Aksoy gözyaşları arasında mahalle mezarlığında toprağa verildi.

BABA OCAĞINA TAZİYE ZİYARETİ

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve beraberindekiler, daha sonra şehit Aksoy’un baba ocağını ziyaret ederek acılı aileye başsağlığı dileklerini iletti. Burada eller semaya açılarak şehit Ali Aksoy’un ruhuna ithafen dualar okundu. Başkan Ergün şehit Aksoy’un babası Ömer Aksoy ve annesi Medine Aksoy’un acısını paylaşarak, sabır ve başsağlığı diledi./ EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894