30 Nisan 2024
  • İzmir15°C

ALİAĞADA YENİ NESİL BAŞKAN ADAYI BARIŞ EROĞLU

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ BARIŞ EROĞLU www.bariseroglu.com.tr / Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Barış Eroğlu aday adaylığı sürecinde çalışmalarını aralıksız sürdüren ve bu süreç içerisinde kendi tespitlerinin yanında ziyaret ettiğ

Aliağada yeni Nesil Başkan Adayı Barış Eroğlu

26 Aralık 2013 Perşembe 13:14

ALİAĞA'DA YENİ NESİL BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI BARIŞ EROĞLU

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ BARIŞ EROĞLU www.bariseroglu.com.tr  / Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Barış Eroğlu aday adaylığı sürecinde çalışmalarını aralıksız sürdüren ve bu süreç içerisinde kendi tespitlerinin yanında ziyaret ettiği dernekler, muhtarlar, esnaf ve meslek odaları ve vatandaşlarla birebir görüşerek Aliağa'nın sorunları ve bu sorunların çözümleri üzerine ürettiği proje ve önerilerini belirleyerek Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkez yöneticilerine anlattı.
Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Barış Eroğlu proje ve önerilerini, Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, Genel sekreter Bihlun Tamaylıgil, İletişim, Tanıtım ve Medya ile İlişkiler Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu ve Milletvekilleri Mehmet Ali Susam, Alaattin Yüksel, Erdal Aksünger'e anlattı.

baris-eroglu-aliaga-sunum.jpg

Cep projeksiyon cihazıyla duvara yansıtarak Aliağa ile ilgili projelerini imar paftalarındaki mevcut durumları, hava fotoğrafları, uydu fotoğrafları ve google earth uydu fotoğraflarıyla yerlerinde göstererek ve yapılabilirliklerini ve finans kaynaklarını detaylı bir şekilde anlatarak Aliağa Belediye Başkanlığına her anlamda yeterli olduğunu gösterdi.  

baris-eroglu-aliaga-sunum-1.jpg

Genel merkezde proje ve çalışmalarını bu şekilde  anlatan Eroğlu, dikkatleri üzerine çekti. Hatta Yeniasır Gazetesinde "Yeni nesil başkan adayı Barış Eroğlu" başlıklı yazısıyla Yeniasır Ankara Meclis Büro Muhabiri Zafer Şahin'in köşesinde yer aldı. Yazısında övgü dolu sözlerle bahseden Şahin, diğer başkan aday adaylarının da böyle çalışması partiye çok şeyler katacağını dile getirdi.

baris-eroglu-projeksiyon.jpg

Hazırlanıp CHP üst yöneticilerine projelerini anlatan Eroğlu,  belediye başkanı olduğunda kentle ilgili her türlü bilgi ve verilerin ayrıntılı bir şeklide  çalışmalarının bulunduğunu belirten Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Barış Eroğlu; "Genel başkan yardımcılarımız da yaptığımız çalışma ve projeleri oldukça beğendiler, çalışmalarımıza aynı tempo ile sürdürmemizi istediler. Ülke gündemiyle, meclis gündeminin bu kadar yoğun olduğu yerel seçim arifesinde parti yöneticilerimizin ilgisi ve beğenisi bizleri oldukça mutlu etti, sevindirdi, heyecanımızı arttırdı ve partimizin iktidarı için umutlandırdı. Şunu biliyoruz ki genel iktidarın yolu yerel iktidardan geçer. Bizler Aliağa'da partimizi yeniden iktidar, ilk genel seçimde de partimizi genel iktidar, Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu'nu da başbakan yapmak için var gücümüzle aralıksız çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ayrıca yapmış olduğumuz  esnaf ziyaretlerinde, esnafın ve Aliağa'nın sorunlarını bir rapor haline getirerek Genel Merkez Yöneticileri ve Bölge Milletvekillerine dosya halinde sunduk. Sunduğumuz bu çalışmaların neticesinde Aliağa'nın sorun ve ihtiyaçlarına Genel Merkez Yöneticileri ve Bölge Milletvekillerimizin de vakıf olmasını sağladık" dedi.

baris-eroglu-aliaga-zafer-sahin-kose-yazisi.jpg

BARIŞ EROĞLU FOTOĞRAFLARI / Barış EROĞLU Adnan KESKİN

baris-eroglu-adnan-keskin.jpeg

Barış EROĞLU Gürsel TEKİN

baris-eroglu-gursel-tekin.jpeg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.