07 Mayıs 2024
  • İzmir17°C

ALİAĞASPOR’DA ÖNÇALIŞMA

Teknik Direktör Rıza Tuyuran Aliağa Belediyespor'daki ilk antrenmanına çıktı. Bu sene çok iyi bir takım oluşmak için büyük çaba sarf ettiklerini söyleyen Tuyuran “Henüz gerçek anlamda çalışmalarımızı başlatmadık. Ön hazırlıklarımızı yapıyoruz. Amac

Aliağaspor’da Önçalışma

31 Temmuz 2007 Salı 13:11

ALİAĞA BELEDİYESPOR ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

 

Yeni Vizyon Gazetesi / Teknik Direktör Rıza Tuyuran Aliağa Belediyespor'daki ilk antrenmanına çıktı. Bu sene çok iyi bir takım oluşmak için büyük çaba sarf ettiklerini söyleyen Tuyuran  “Henüz gerçek anlamda çalışmalarımızı başlatmadık. Ön hazırlıklarımızı yapıyoruz. Amacımız iyibi kadro oluşturmak” dedi.

Aliağa Belediyespor ile ilk antrenmanına çıkan Teknik Direktör Rıza Tuyuran “Zamanımız bir hayli kısıtlı. Bunu iyi kullanmamız lazım. Şu an iyi bir kadro oluşturmak için çalışmalarımızı başlattık. Denemek istediğimiz arkadaşlar var. Onları izleyeceğiz. Amacımız yapılanmamızı tamamlayarak iyi bir kadro oluşturmak.” dedi.

 

 

Teknikdirektör Rıza Tuyuran şöyle devam etti; “Yardımcı antrenörümüz Murat Topal ve  Halis Özütürk ile beraber oyuncu deneme çalışmalarımız sürüyor. Teknik kadroda bir kaleci antrenörü sorunumuz var. Onuda çözdüğümüzde ekibimiz tamamlanıyor.”

 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.