05 Mayıs 2024
  • İzmir18°C

AURUM RESORT EGE'Lİ GECELERE HAZIRLANIYOR

Türk turizminde ayrıcalıklı bir yeri olan Aurum SPA & Beach Resort, müşterilerine unutulmaz geceler yaşatmaya hazırlanıyor.

Aurum Resort Ege'li gecelere hazırlanıyor

11 Ağustos 2015 Salı 14:29

AURUM SPA & BEACH RESORT GECELERİ ‘EGE’ İLE RENKLENECEK
 
Türk turizminde ayrıcalıklı bir yeri olan Aurum SPA & Beach Resort, birbirinden eğlenceli ve renkli  gecelere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Otel misafirlerine özel bir program hazırlayan Aurum SPA & Beach Resort,  Akdeniz müziğinin başarılı sanatçısı Ege’yi sevenleriyle buluşturmak için gün sayıyor. 
 
AKDENİZ MÜZİĞİNİN MİMARI
Misafirlerine unutulmaz geceler yaşatacak olan Aurum SPA & Beach Resort, görkemli organizasyon için son hazırlıklarını yapıyor. 
 
Aurum  SPA & Beach Resort'un 15 Ağustos Cumartesi günü  startını vereceği etkinlik çerçevesinde; gündüz güneşin ve denizin tadını çıkaran otel misafirleri, geceleri de ünlü sanatçı Ege’nin muhteşem sahne performanslarıyla müzik ziyafeti yaşayacak. 
 
Didim gecelerini 'Ege' konseriyle taçlandıracak olan Aurum SPA & Beach Resort'un yerli ve yabancı konukları farklı ses rengi ve şarkı tarzı ile Türkiye'de Akdeniz müziğinin mimarı olan Ege’nin şarkıları ile coşacak. 
 
Didim'in Akbük beldesinde bulunan Aurum SPA & Beach Resort’un misafirlerine özel olarak sunacağı Ege konserleri 15-20-29 Ağustos ve 06-12-19-26 Eylül 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.