30 Nisan 2024
  • İzmir15°C

BARIŞ EROĞLU ÇÖZÜLMEYECEK SORUN YOK

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ BARIŞ EROĞLU www.bariseroglu.com.tr / Aliağa CHP Belediye Başkan Aday Adayı Barış Eroğlu, Mahalle Muhtarlarını ziyaret etti. Muhtarlarla istişarede bulunan Eroğlu, "Aliağa'yı ortak akılla yöneteceğiz" dedi.Kazımdirik, Atatürk, Si

Barış Eroğlu Çözülmeyecek Sorun YOK

20 Aralık 2013 Cuma 15:54

ALİAĞA CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI BARIŞ EROĞLU, MUHTARLARI MAKAMLARINDA ZİYARET ETTİ.

EROĞLU, ZİYARETLERİNE MUHTARLARLA DEVAM ETTİ.

EROĞLU; "ALİAĞA'YI ORTAK AKILLA YÖNETECEĞİZ"

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ BARIŞ EROĞLU www.bariseroglu.com.tr / Aliağa CHP  Belediye Başkan Aday Adayı Barış Eroğlu, Mahalle Muhtarlarını ziyaret etti.  Muhtarlarla istişarede bulunan Eroğlu, "Aliağa'yı ortak akılla yöneteceğiz" dedi.Kazımdirik, Atatürk, Siteler, Kültür,Yalı ve Yeni mahalle muhtarlıklarını makamlarında ziyaret eden Eroğlu, hem muhtarların sıkıntılarını dinledi hem de fikir alışverişinde bulundu.

baris-eroglu-aliaga--muhtarlar-1.jpg

"ALİAĞA İÇİN ÇALIŞKAN BİR BAŞKAN İSTİYORUZ"

"Sıkıntılarımız var ama bunlar çözülmeyecek sorunlar değil" diyen muhtarlar, "Sadece Aliağa'da çalışkan bir Başkan'a ihtiyacımız var" dedi. Ziyaret esnasında Atatürk Mahalle Muhtarı Zeki Dursun, en büyük sıkıntılarının birinin trafik olduğunu sadece trafiğin belli bir cadde üzerinde akması ve yol kenarında park halinde bulunan araçlardan olması trafiği felç ediyor. Bundan dolayı da Aliağa'nın kesinlikle otoparka ihtiyacı olduğunu dile getirdi.  Kazımdirik Mahalle Muhtarı Sevil Köse'de aynı şekilde Aliağa'daki otopark sorunun biran önce çözülmesi gerektiğini birde sahil bandındaki düzenlenmemiş alanların ne zaman düzenlemeye alınacağı üzerine konuştu. Yeni Mahalle muhtarı Mehmet Balcı, sürekli büyüyen bir mahalle olduklarını bundan dolayı da sosyal donatı alanlarının yetersizliğinden, alt yapı sorunlarının devam ettiğini ve ulaşım konusundaki sıkıntılarını belirtti. Yalı Mahallesi Muhtarı Gülsüm Hürriyet Gülcan, Plajlar bölgesinde bulunan evlerin doğalgaz hattı olmadığını bunun için gerekli yerlere başvurduklarını ve sonucunu beklediklerini belirtti. Ayrıca mahallelerinde ilköğretim bulunmamasından dolayı burada yaşayan ailelerin yaşadığı sıkıntıyı dile getirdi.

baris-eroglu-aliaga-muhtarlar-2.jpg

ALİAĞA'NIN ORTAK AKILLA YÖNETİLMEYE İHTİYACI VAR

Aliağa'nın sorunlarını yerinde inceleyip yapılması gerekeni yapacağız. Aliağa'yı iyi noktalara taşımak istiyorsak fikir alışverişinde bulunmalıyız. Bunun içinde Aliağa'nın ortak akılla, muhtarlarla, STK'larla, derneklerle güç birliği yapılarak yönetilmeye ihtiyacı var. Bizim projelerimiz sosyal donatı alanları ve yaşam merkezleriyle Aliağa'yı daha iyi noktaya götürmek. Hep birlikte Aliağa'yı güzel yarınlara taşımalıyız. Biz ayağı yere sağlam basan ve yapılabilir projelerle geliyoruz. Söz verip de yapmadığımız iş olmayacak. Yapacak olduğumuz bu projelerimizi de bütün mahallelere eşit uygulayacağız.

baris-eroglu-aliaga-muhtarlar-3.jpg

ALİAĞA'NIN SIKINTILARI HEPİMİZİN SIKINTISIDIR

Muhtarları dikkatle dinleyen Chp Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Barış Eroğlu, " Değişen, gelişen ve sürekli büyüyen Aliağa'nın artık geçici çözümlere değil kalıcı çözümlere ihtiyacı var. Aliağa'ya bu değişimine ayak uyduracak projeler lazım. Yapılacak olan projelerin, Aliağa'nın yarın nüfusunun 300 bin olacak gibi düşünülüp en az 15 yıl sonrasını görerek adım atılmalı. Bizler, değişen ve büyüyen Aliağa'nın bu değişimine ayak uyduracak projelerimizle yola çıktık. Aliağa'da  geç kalınmış bir denge sorunu var. Nedir bu denge sorunu? Artık Aliağa bir sahil kasabası değil. Karşımızda sürekli gelişen bir Aliağa var. Sorunları, sıkıntıları ve ihtiyaçları bu doğrultuda da artıyor. İşte Aliağa bu gelişime ayak uydurmalı. Biz projelerimizle bu dengeyi sağlayacağız. Öncelikle bizim Aliağa'da sosyal donatı alanlarımızı arttırmamız lazım. Sizlerinde dediği gibi Aliağa'ya otopark yapmak zorunlu bir ihtiyaç, bunu yapacağız. Bunun için projelerimiz hazır. Bunun yanı sıra çocuklarımız, gençlerimiz için spor aktivite alanları oluşturacağız. Bu bizim gerçekten en önemli projelerimizden biri. Aliağa da sporda alt yapımızı geliştirmeliyiz. Bunu da spora yapacağımız yatırımlarla, faaliyete geçireceğiz. Büyüyen Aliağa'nın önemli sorunlarından biride imar. İmar ilgili sıkıntıları gidermek için yeni imar düzenlemeleri yapacağız. Aliağalıların sıkıntılarını bizim sıkıntılarımız gibi çözeceğiz. Biz eksiklikleri gidermek için bu yola çıktık, amacımız  marka değeri yükselen bir  Aliağa" dedi.

BARIŞ EROĞLU FOTOĞRAFLARI / Barış Eroğlu Birgül Ayman Güler

baris-eroglu-birgul-ayman-guler.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.