29 Nisan 2024
  • İzmir19°C

HIRVATİSTAN DENİZALTI DÜNYASI

Hırvatistanın, denizaltının keşfine, korunmasına, öğrenilmesine ve herkese sunulmasına vakfettiği proje, Hırvatistan İzmir Fahri Konsolosluğunun organizasyonunda “Denizaltı Dünyasına” ilgi duyan ve merak eden İzmirlilerle buluşuyor.Denizaltı D

Hırvatistan Denizaltı Dünyası

2006-07-12 11:19:26

HIRVATİSTAN DENİZALTI DÜNYASI  SERGİSİ

Hırvatistanın, denizaltının keşfine, korunmasına, öğrenilmesine ve herkese sunulmasına vakfettiği proje, Hırvatistan İzmir Fahri Konsolosluğunun organizasyonunda “Denizaltı Dünyasına” ilgi duyan ve merak eden İzmirlilerle buluşuyor.Denizaltı Dünyasında sıra dışı cinsleri ve bu canlıların Adriyatik denizinde nerede bulunacağı Fotoğraf Sanatçısı “Miro ANDRIC” in çalışmalarında yanıt bulacak.

Miro ANDRIC 1959, Razici, Hersekte doğmuş. Zagrep Üniversitesindeki Fiziksel Eğitim Fakültesinden mezun olmuştur. Sanatçının iki aşkı fotoğrafçılık ve dalma mükemmel uyumda birleşmiştir.Sanatçının çalışmaları hakkındaki daha  geniş bilgi www.croundersa.com ve www.hrt.hr/htv/emisije/hrpodmorje internet adresinde bulunuyor.

 “Croatia’s Undearsea World” isimli fotoğraf sergisi, EBSO – Ege Bölgesi Sanayi Odasının Sergi Alanında, 17 Temmuz Pazartesiden itibaren 21 Temmuza kadar gün boyunca ziyarete açık olacaktır.

Tarih: 17.07.2006 - Pazartesi

Saat: 18.30

Yer: EBSO – Ege Bölgesi Sanayi Odası Sergi Alanı

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.