30 Nisan 2024
  • İzmir27°C

İBRAHİM ETEM YORULMAZ ALİAĞALILARLA BULUŞTU

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, AK Parti Aliağa Kadın Kolları’nın Şakran’da düzenlediği kahvaltı programında Aliağalı kadınlarla bir araya gelerek sohbet etti. Aliağa’dan, Şakran’dan ve Helvacı’dan gele

İbrahim Etem Yorulmaz Aliağalılarla Buluştu

13 Şubat 2014 Perşembe 13:55

İBRAHİM ETEM YORULMAZ “KADINLAR VARSA ANCAK O ZAMAN ZAFER VARDIR”

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, AK Parti Aliağa Kadın Kolları’nın Şakran’da düzenlediği kahvaltı programında Aliağalı kadınlarla bir araya gelerek sohbet etti. Aliağa’dan, Şakran’dan ve Helvacı’dan gelen kadınların katılımıyla gerçekleştirilen kahvaltı programında yaklaşık iki saat kalarak  çalışmaları hakkında bilgi veren Yorulmaz, kadınların gözünden Aliağa’ya bakma fırsatını da yakaladığını belirtti. Kadınların siyasete katılımının önemini vurgulayan Yorulmaz, “Toplumsal ilerlemenin, gelişmenin ve kalkınmanın ancak toplum içerisinde sağlanacak eşitlik ile olabileceği düşüncesi ile seçme ve seçilme hakkı Türk kadınına birçok Avrupa ülkesinden daha önce tanındı. Türk kadını yüzyıllardır özlemini çektiği haklarına sahip olmada, en güçlü desteği Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten almış ve çağdaş ülke kadınlarının önüne geçmiştir.” dedi.

AK Parti’nin girdiği her seçimde daha çok kadın adaya listelerinde yer verdiğini kaydeden Yorulmaz, “ AK Parti, kadınların siyasette temsilini daha artıracak, kadınların siyasetin öznesi olduğunun bilincinde olarak çalışmalarına devam edecektir. Bu noktada, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Siyaseti kadınsız düşünmek, hayatı yarım algılamaktır’ sözünü rehber edinerek çalışmaya devam edeceğimizin bilinmesini isterim.” diye konuştu.

Aliağalı kadınlarla sohbet etmek, onların düşüncelerini öğrenmek ve çalışmaları hakkında bilgi vermek için bir araya geldiklerini belirten Yorulmaz şunları söyledi:

 “Bugün Şakran’ın bu çok nezih yerinde Aliağalı kadınlarla bir araya gelerek sohbet etme fırsatı yakaladık. Programı düzenleyen gönül dostlarımıza öncelikle çok teşekkür ediyorum. Kadınlar bu ülkenin en önemli en değerli unsurları. Bu yolda biliyorum ki kadınlar varsa ancak o zaman zafer vardır. Burada Aliağalı, Şakranlı, Helvacılı bölgenin tüm kadınlarını bir araya getirip onlara sevgimizi, Aliağa’ya bakışımızı anlattık. Eğer bir zafer yaşanacaksa buna en büyük katkıyı onların koyacağına da eminim. Kadınlar bizim yanımız da biz de daima onların yanındayız. Gençler bir taraftan, kadınlar bir taraftan Aliağa’nın yeniden yapılanmasına, yükselmesine katkı koyacağımıza yürekten inanıyorum. Onlarla her zaman gönül gönüle yürümekten onur duyuyorum.”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.