30 Nisan 2024
  • İzmir27°C

OĞUZHAN, TURGUT OĞUZ TARAF OLDU

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Gazetemiz Yeni Vizyon’a konuşan CHP Aliağa İlçe Başkanı ve Belediye Başkan adayı Özlem Şan Oğuzhan, röportajın dün yayınlanan bölümündeki sözleriyle Aliağa siyasetinde gündemin birinci konusu haline geldi. Oğuzhan’ın aç

Oğuzhan, Turgut Oğuz Taraf Oldu

06 Mayıs 2013 Pazartesi 20:57

CHP İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Oğuzhan: Kongre Süreci Acı geçti

Belediye Başkanlığı için gemileri yakan Özlem şan Oğuzhan’dan şok çıkış:

TURGUT OĞUZ, KONGREDE TARAF OLDU!

“Aliağa’ya kadın eli değmeli” diyen CHP’nin Demir Leydisi Özlem Şan Oğuzhan, Partiyi böldüğü iddia edilen Kongre Sürecinde bazı partililerin takım tutar gibi lider tuttuğunu söyledi.

NEDEN POLİSE “ALIN BUNU” DEDİ?

Oğuzhan, Kongre Sürecinde bir partiliyi polise şikayet ederek “Alın bunu” dediği iddialarına ilk kez yanıt verdi

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Gazetemiz Yeni Vizyon’a konuşan CHP Aliağa İlçe Başkanı ve Belediye Başkan adayı Özlem Şan Oğuzhan, röportajın dün yayınlanan bölümündeki sözleriyle Aliağa siyasetinde gündemin birinci konusu haline geldi. Oğuzhan’ın açıklamaları CHP’de büyük yankı bulurken, CHP İzmir İl ve Genel merkezin de açıklamaları mercek altına aldığı öğrenildi.

Aliağa Siyasetinin “Demir leydi” lakaplı ismi Oğuzhan, geçtiğimiz yıl yapılan ilçe kongre sürecinin “acı” geçtiğini iddia etti. “Bu bir mücadeleydi” diye konuşan Oğuzhan, “Bu süreç uzun, biraz da acı geçti. Bu bir mücadeleydi. Böyle bir mücadeleye girdik. Kazanan kaybeden yok. kazananı ben yine CHP olarak görüyorum” dedi.

KONGRE PARTİYİ İKİYE BÖLDÜ MÜ?

Açıklamalarıyla parti içindeki rakiplerine gözdağı veren ve siyasi hedefini pekiştiren Oğuzhan, kongrede partinin ikiye bölündüğü eleştirilerine katılmadı. Yaşananları “parti içi hareketlilik” diye niteleyen Oğuzhan, “Partinin ikiye bölünmesi diye bir şey söz konusu değil. İlk defa parti içi bu kadar hareketlilik oldu. Ama güzel günlerdi. Üyelerimizle daha birebir görüşme imkanımız oldu. Zorlu bir süreçti ama faydalarının da olduğuna inanıyorum. Üyelerimizin isteklerini daha iyi algılayabildik. Partiye gelmeyen vardı,  partiye gelmeyenin ayağına gittiğimiz için, tabanımızı tuttuk. Tabanımızın ne istediğini öğrendik” dedi.

POLİSE NEDEN “BUNU ALIN” DEDİ?

Kongre sürecinde CHP’de bazı kişilerin takım tutar gibi lider tuttuğunu savunan Oğuzhan, gergin geçen kongre sürecinde bir parti üyesi için polise “alın bunu” dediği iddialarını da “hakaret ettiyse, demişimdir” diye yanıtladı.

Oğuzhan, kongre sürecinde görevinin sağlıklı bir seçim ortamını sağlamak olduğunu anımsatarak, “Yeni Mahalle'de bir delegeyle tartışmadım, çünkü delege değildi. Orda birine bir saygısızlığı mı olmuştu? ‘Lütfen Müdahale etmeyin’ diye gittiğimi hatırlıyorum. Ben onun gençliğine veriyorum. Birdenbire fevrilikle benim üzerime yürüyen kendisi oldu” dedi.

O DÖNEMDE ACAYİP GERGİNLİKLER OLDU

Kongre sürecinde tartıştığı kişinin Belediyede işe başlatıldığını iddia eden CHP Belediye Başkan Adayı Oğuzhan, “Ben asla kin tutmuyorum. Duyduğuma göre belediyede işe alınmış. İyi de olmuş, genç bir kızımıza iş imkanı sağlanmış. Bu partinin ilçe başkanına kafa tutan, üzerine yürüyen biri neden alındı demedim.” Şeklinde konuştu. Polise “alın bunu” dediğine ilişkin iddialara ise Hakaret ettiyse, o gerginlikte demişimdir. Çünkü o dönemde acayip gergin şeyler oldu. Aslında herkesin bildiği ama benim basına söylemediğim bir olay var. Yaşanmış bir gerginlik de vardı yani.” Dedi.

TURGUT OĞUZ KONGREDE TARAF OLDU!

Başkan adaylığını erken açıklayarak partiyi böldüğü eleştirileriyle karşılaşan İlçe Başkanı Özlem şan Oğuzhan, Belediye Başkanı Turgut Oğuz’un kongre sürecinde taraf olduğunu söyleyerek, “Bize göre taraf oldu. Özcan Durmaz’dan yana tavır aldı. Bana göre oldu. Bunu Turgut Beye de söyledim. Bana göre oldu. Kendisi daha iyi bilir.” dedi.

YARIN: 8 MAYIS ÇARŞAMBA

ÖZLEM ŞAN OĞUZHAN’DAN ÇARPICI SÖZLER:

-KONGRE RAKİBİ ÖZCAN DURMAZ’LA ARASI NASIL?

-KAZANMAMIZDA HAKKI BEYİN DE EMEĞİ VAR

- KONGREDEN SONRA PARTİDE BİRBİRİNE SELAM VERMEYEN VAR

CHP BAŞKAN ADAYI OĞUZHAN’DAN ÇAĞRI:

-PARTİNİN KAPISI HERKESE AÇIK. HER MESAJ, HERKESE GİDİYOR

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.