04 Mayıs 2024
  • İzmir16°C

SUZUKİ’DEN YAZ-PAS FIRSATI...

Suzuki’nin SUV segmentinde ki en çok beğeni toplayan modeli Yeni Grand Vitara’ya sahip olmak isteyenler “YAZ-PAS” kampanyası ile hemen teslim edilen araçlarının taksitlerini 6 ay sonra ödemeye başlayacaklar. ‘Rönesans Projes

Suzuki’den YAZ-PAS Fırsatı...

2006-04-17 10:50:44

Suzuki’den YAZ-PAS Fırsatı...
Suzuki’nin SUV segmentinde ki en çok beğeni toplayan modeli Yeni Grand Vitara’ya sahip olmak isteyenler  “YAZ-PAS” kampanyası ile hemen teslim edilen araçlarının taksitlerini 6 ay sonra ödemeye başlayacaklar. ‘Rönesans Projesi’ kapsamında köklü değişiklikler ve etkileyici araçlarla otomobil severlerin karşısına çıkan Japon otomobil üreticisi Suzuki 20-30 Nisan tarihleri arasında Yeni Grand Vitara sahibi omak isteyenler için çok özel bir kampanya düzenliyor.
Yeni Grand Vitara ile SUV segmentinde büyük bir başarıya imza atan Suzuki, 20-30 Nisan tarihleri arasında düzenleyeceği Yaz-Pas kampanyası ile araç satın almak isteyen otomobilseverlerin banka kredisi ödemelerini 6 ay sonra başlatarak yeni Grand Vitara sahibi olmalarını kolaylaştırıyor. Suzuki, kampanya kapsamındaki araçları Yeni Grand Vitara 1.6, 3 kapı  ve Yeni Grand Vitara 2.0, 5 kapı için hemen teslim garantisi vermenin yanı sıra, ilk kredi taksit ödemelerini ise  “öteleme” takvimi çerçevesinde Ekim 2006'da başlatarak 4X4 sahibi olmak isteyenlere büyük bir fırsat sunuyor. Suzuki’nin yeni kampanyası ile otomobil sahibi olmak isteyenlerin ilk taksitlerini sonbahar döneminde ödemeye başlayacaklarını belirten Suzuki Otomobil Pazarlama ve Ticaret A.Ş. Murahhas Azası Ali Savcı, kampanya düzenlemekteki amaçlarını yaz aylarında ki kredi geri ödemelerinin ertelenmesi ile Yeni Grand Vitara sahibi olmak isteyen herkese finansman kolaylığı sağlamak olarak açıklıyor. Yaz-Pas kampanyası çerçevesinde Denizbank ile işbirliği yapan Suzuki, Nisan ayı boyunca Suzuki showroomlarında Grand Vitara için özel test sürüşü günleri ve çeşitli aktiviteler de gerçekleştirecek.

POSTERİN ORJİNALİ İÇİN TIKLAYINIZ

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.