• BIST 9693.46
  • Altın 2508.517
  • Dolar 32.5733
  • Euro 34.7678
  • İzmir 18 °C

Foça'nın Tuzu Kuruları

Foça'nın Tuzu Kuruları
Foça Rock Tatili Ağustos ayına damga vurdu.Binlerce kişi geldi bazı aksaklıklara rağmen başarılı bir organizasyon oldu.Emeği geçen herkese başta Sayın Kaymakamımız,Sayın Belediye Başkanımız Sayın Emniyet

FOÇA ROCK TATİLİ VE TUZU KURULAR
 
Foça Rock Tatili Ağustos ayına damga vurdu.Binlerce kişi geldi bazı aksaklıklara rağmen başarılı bir organizasyon oldu.Emeği geçen herkese başta Sayın Kaymakamımız,Sayın Belediye Başkanımız Sayın Emniyet Müdürümüz ve  Poem organizasyon ortaklarından Ali Gencel  Beye teşekkür ederiz. Esnafımız bayram etti. Gerçek bir festivali yaşadık. 
Gelelim bu işin devamına, Bu festival Zeytinli Beldesinde yapılıyordu. Yerel yönetimlerin ,destek olmamaları ,baskıları ,festival alanına yerel satıcı sokma istekleri, sonunda yeni bir yer arayışına neden oldu. Sonunda Foça kazandı  ama çatlak sesler de çıkıyor. At gözlüğü ile meseleye bakan bir grupta bu işe politika ayrımı yapmadan karşı. Çevre kirlenmiş , gelenler dilenmiş,ortalık kokmuş ,her tarafı sarhoşlar sarmış gibi.
Bu sene hazırlıksız yakalandık. İngiliz Burnu koruma altında olduğu için  elektrik su ve alt yapı yetersiz kaldı. Yerel yönetim bunun önlemini alır. Gelen gençler çok kibardı ,saygılı davrandılar bu kadar büyük bir kitle içinde içip sapıtanlarda oldu. Bir avuç eğlence yeri olan Foça"da geceleri kimleri görmedik arkadaşlarımızdan dağıtmış vaziyette ,bunlarda  genç  olabilir siz gençliğinizde yapmadınız mı? Sokaklara idrar yapmadınız mı  ? Hele şu Mobese yapılsın neler gün yüzüne çıkacak.
Artı ve eksilerine bakmak lazım , Foça Rock Tatili Esnafımıza can suyu olmuştur. Sabahları açık görmediğimiz balık lokantaları binlerce kahvaltı  verdi, kafeteryalarımız sabaha kadar çalıştı, büfeler önünde çift sıra kuyruklar oluştu, otobüs, minibüs ve taksilerimiz sabaha kadar çalıştı.
Bu organizasyondan şikayetçi olanlara gelince sahildeki kafeteryalarda 1 çay içip 5 saat sandalye işgal eden , yarım kuruşa çay içmeye çalışan, rakı masasında ülke sorunlarına parmak basan ,12 ay iyi iş yapan  festivalde müşterileri rahatsız olan birkaç tuzu kuru şikayetçi.  Kardeşim yıllarca Festivallerde bedava müzik dinlediniz. Emekliliğinizin tadını çıkardınız, On iki ay cukkayı götürdünüz, bırakında esnafımızda  bayram yapsın. Önüne çıkmayın destek olun ,eksiklikler giderilsin ,bu organizasyonu Foça Kaybederse başka bir yer kazanır. Ama bunun vebalini siz taşırsınız.Ayağınızı denk alın çenenizi kapatın. Esnafımızın ekmeği üzerine siyaset yapmayın . El ele verelim de bir adım ileri nasıl gideriz ona bakalım.  / Servet VURAL

1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa

1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa

1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa

1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa

1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa

1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa

1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa

1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa


 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894