• BIST 9693.46
  • Altın 2513.719
  • Dolar 32.577
  • Euro 34.7689
  • İzmir 21 °C

Tamer Karaman'dan Dernek Ziyaretleri

Tamer Karaman'dan Dernek Ziyaretleri
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman Aliağa da bulunan hemşeri dernekleri ziyaretlerine devam ediyor. Aday adaylığını açıkladıktan sonra Aliağa da bir çok ziyaret gerçekleştiren, sivil toplum kuruluşları ve odalar il

 CHP ALİAĞA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI TAMER KARAMAN ALİAĞA DA BULUNAN HEMŞERİ DERNEKLERİ ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman Aliağa da bulunan hemşeri dernekleri ziyaretlerine devam ediyor. Aday adaylığını açıkladıktan sonra Aliağa da bir çok ziyaret gerçekleştiren, sivil toplum kuruluşları ve odalar ile bir araya gelen Tamer Karaman dernek ziyaretlerinde de hız kesmiyor. Aliağa’nın etkinlikleri ile sivil toplum yaşamına katkı koyan derneklerinden Aliağa Afyonkarahisar Kültür, Eğitim ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek başkan ve dernek üyeleri ile birlikte oldu. Yaklaşan seçimler öncesinde CHP aday adaylığını açıkladıktan sonra yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler veren Tamer Karaman, derneklerin sıkıntıları, beklentilerini de alarak Aliağa ile ilgili düşüncelerini paylaştı.

RAMAZAN KARAÇOR “ GENÇLER YÖNETMELİ. VERİLEN SÖZLER TUTULMALI ”

Tamer Karaman’ın derneklerine ziyaretinden son derece mutlu olduğunu ifade eden Aliağa Afyonkarahisar Kültür, Eğitim ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Karaçor 16 yıldır Aliağa da faaliyet gösteren bir dernek olduklarını dile getirerek Aliağa’nın sosyal yaşamına önemli katkılar yaptıklarını belirtti. Her sene düzenlenen katmer şenlikleri ile Aliağa da afyon kültürünü tanıttıklarını sözlerine ekleyen Karaçor “ Yerel de siyaset yapmak zordur. Yerel siyasette de ülkenin genel siyasetinden farklı olarak isimler ön plana çıkar. Bu seçimde de genç adayların çokluğu Aliağa için bir kazanım. Artık sıra gençlerdedir ama gençlerde her kesin ve her gelişmenin farkında olmalıdır. Seçim öncesi verilen vaatlerin tutulması en büyük arzumuzdur. İnşaat Mühendisi olmanız da bu seçimde sizi yerel yönetim anlamında daha şanslı kılmaktadır. Umarız gençler söz sahibi olur. Çalışma ekibi deneyimli ve bilgili olur Gençler de daima halkın arasında olur. Aliağa çevresel anlamda tehdit altında. Fabrikalar yüzünden Aliağa yaşanmaz hale geldi. Siz nu konularda daha fazla bilgi sahibisiniz. Temiz bir Aliağa için hepimiz bir şeyler yapmalıyız ama göreve gelirseniz elinizden geleni de yapacağınıza inanıyoruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.” dedi.

TAMER KARAMAN “ SAĞLAM VE ÜRETKEN BİR EKİPLE GELECEĞİZ”

CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman da dernek faaliyetleri hakkında bilgi sahibi olduğunu ve Aliağa’nın en aktif derneklerinden birini ziyaret etmekten dolayı da mutlu olduğunu ifade ederek “Sizler bu toplumun değerlerisiniz, gençlere yön vermek, fikir vermek konusunda tecrübelisiniz,

fakat bizimde sizin desteklerinizi uygulamamız için birikimli ve donanımlı olmamız gerekiyor. Geldiğimiz zaman sağlam bir kadroyla geleceğiz. Sağlam, bilgi birikimi olan, üretken, vizyonu olan bir ekiple Aliağa da ki her sorunun üzerine kararlılıkla gitmek için yola çıktık. Gençliğimiz bizim en büyük gücümüz. Aliağa’nın öneminin ve değerinin farkındayız. Destekleriniz ve duyarlı yaklaşımlarınızla güzel ve sorunsuz Aliağa’yı birlikte inşa edeceğiz” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894